Proje okullarına öğretmen atamaları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Proje okullarına öğretmen atamaları ne zaman?
  2. Proje okullarına öğretmen ataması nasıl oluyor?
  3. Proje okulu Nedir 2020?
  4. Proje okuluna kimler başvurabilir?
  5. Türkiyede kaç tane proje okulu var?

Proje okullarına öğretmen atamaları ne zaman?

Özel Program ve Proje Uygulayan okullara 01.09.2016 tarihli ve 29818 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nin 8. maddesinde yer alan "Öğretmen olarak atanacaklarda aranan genel şartlar"ı taşıyan adaylardan başvuruda bulunanlar arasından, " ...

Proje okullarına öğretmen ataması nasıl oluyor?

ya da proje okullarına öğretmen ataması nasıl yapılır? İlgili yönetmelikte aranan şartları taşıyan öğretmenler arasından eğitim kurumunun bağlı bulunduğu genel müdürlüğün inhası, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün teklifi ve Bakanın onayı ile dört yıllığına atama yapılır.

Proje okulu Nedir 2020?

MEB tarafından belirlenen bazı okullar proje okulları olarak adlandırılır. Bu okullar, bölgesel veya uluslararası projelerde yer almaları için seçilmiştir. Genellikle başarı sıralaması yüksek olan okullar arasından tercih edilirler.

Proje okuluna kimler başvurabilir?

a) Bakanlık kadrolarında öğretmen olarak görev yapıyor olmak. b) Adaylık süresi dahil en az dört yıl öğretmenlik yapmış olmak. c) Zorunlu çalışma gerektiren yerler dışındaki eğitim kurumuna atanacaklar bakımından, zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlamış ya da bu yükümlülükten muaf tutulmuş olmak.

Türkiyede kaç tane proje okulu var?

2- Kaç proje okul var? - Son verilere göre 155 proje okul bulunuyor. Proje okullar arasında İstanbul Erkek, Kabataş, Kadıköy Anadolu, Cağaloğlu, Atatürk Fen, Vefa, Çapa Fen, Prof.