Topal'ın kızının adı ne?

İçindekiler:

  1. Topal'ın kızının adı ne?
  2. Selenadaki Fitnat Zuhal Topal mı?
  3. Zuhal Topal kardeşi kim?
  4. Zuhal Topal evli mi bekar mı?
  5. Zuhal Topal Selena da oynuyor mu?
  6. Zuhal Topal ne zaman dogmus?
  7. Zuhal Topal daki dış ses kim?

Topal'ın kızının adı ne?

Haberimizde hem Zuhal Topal'ın kendi annesi Güler Topal'ın fotoğrafını hem de kaynanası Nesrin Saygıner'in fotoğrafını bulabilirsiniz. Ayrıca Zuhal Topal'ın kızı Lina ve Lina isminin anlamı da bu haberin detayları arasında var.

Selenadaki Fitnat Zuhal Topal mı?

Selena dizisinde "Fitnat" adında kötü bir müdüreyi oynayan Zuhal Topal, Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından... Zuhal Topal, tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi ve film oyunculuğu yapmaktadır.

Zuhal Topal kardeşi kim?

Alpaslan Topal Zuhal Topal/Kardeşleri

Zuhal Topal evli mi bekar mı?

ZUHAL TOPAL KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ? Zuhal Topal , İstanbul doğumlu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.

Zuhal Topal Selena da oynuyor mu?

Zuhal Topal, tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi ve film oyunculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteri canlandırmıştır. Selena dizisinde "Fitnat" adında kötü bir müdüreyi oynayan Zuhal Topal, Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından...

Zuhal Topal ne zaman dogmus?

(45 yıl yaşında) Zuhal Topal/Doğum tarihi

Zuhal Topal daki dış ses kim?

İşte detaylar... AYDOĞAN TEMEL KİMDİR? Aydoğan Temel, tarihinde Bandırma'da doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Temel, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır.