Fox Haber Fatih Portakal ne zaman başlayacak?

İçindekiler:

  1. Fox Haber Fatih Portakal ne zaman başlayacak?
  2. Fatih Portakal ne zaman dönüyor 2020?
  3. Fox Haber Fatih Portakal neden yok?
  4. Çalar Saat Hafta sonunu kim sunuyor?
  5. Fatih Portakal haber sunuyor mu?

Fox Haber Fatih Portakal ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin en çok izlenen anchormanleri Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya, 16 Eylül'de yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Haberin sevilen yüzleri, mutlu, huzurlu ve umut dolu bir Türkiye için yeni sezonda da FOX Haber'de olacaklar.

Fatih Portakal ne zaman dönüyor 2020?

İşte yazıdaki ilgili kısım; FOX TV Haber Koordinatörü değerli kardeşim Doğan Şentürk ile dün uzun uzun konuştum. Önce şunu vurgulayayım. Fatih Portakal ile Selçuk Tepeli, 7 Eylül 2020 tarihinde FOX TV ana habere beraber çıkacaklar ve devir teslim yapacaklar.

Fox Haber Fatih Portakal neden yok?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. ... Fatih Portakal ise ilk açıklamasında, “ayrılma kararının kendi tercihi olduğunu” belirterek, “Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim” ifadelerini kullandı.

Çalar Saat Hafta sonunu kim sunuyor?

İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu.

Fatih Portakal haber sunuyor mu?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararını " Toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim." şeklinde açıkladı.