Nispetiye metro hangi hat?

İçindekiler:

  1. Nispetiye metro hangi hat?
  2. M6 metro çalışıyor mu?
  3. Etiler'e hangi otobüs gider?
  4. Zincirlikuyu'dan Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?
  5. 59K nereden kalkıyor?
  6. Son Metro ne zaman?

Nispetiye metro hangi hat?

M6 (Levent - Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü) Metro Hattı, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda, ilk istasyonu Levent son istasyonu ise Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü olan metro hattıdır....İstasyonlar.
İstasyonNispetiye
İlçeBeşiktaş
TürYer altı
NotlarNispetiye Caddesi・Akmerkez
3 sütun daha

M6 metro çalışıyor mu?

M6 (Metro İstanbul) M6 (Boğaziçi Üniversitesi‎→Levent), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M6 hattında 4 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 6 dakika.

Etiler'e hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Etiler yakınından geçiyor: 43R, 559C, 59K, 59R, 59RS.

Zincirlikuyu'dan Boğaziçi Üniversitesine Nasıl Gidilir?

Metrobüsle Zincirlikuyu'ya geliniz. Buradan Hacıosman metrosuna aktarma yaparak Levent durağında ininiz. Buradan Hisarüstü metrosuna aktarma yaparak son durakta indiğinizde Boğaziçi Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

59K nereden kalkıyor?

59K (İETT) 59K otobüs hattının ilk durağı Karayolları / Etıler Yönü olup son durağı Şişli Merkez durağıdır. 59K (Karayolları / Etıler Yönü‎→Şişli Merkez), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 59K hattında 19 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 22 dakika.

Son Metro ne zaman?

Metrolar genellikle 06:00 – 00:00 saatleri arasında sefer düzenlemektedir. Ancak bu durum illere göre değişiklik gösterdiği gibi resmi tatillerde de farklı saatlerde düzenlenebilir.