Rahim Mantarina hangi krem iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Rahim Mantarina hangi krem iyi gelir?
  2. Travogen krem nasıl kullanılır?
  3. GYNO Travogen ne işe yarar?
  4. Travocort uzun süre kullanılır mı?
  5. Trosyd ne kadar süre kullanılır?
  6. Vajinal fitil nasıl kullanılır?
  7. Travocort ne kadar süre kullanılır?

Rahim Mantarina hangi krem iyi gelir?

Vajina mantara iyi gelen ilaçlar şunlardır;
  • Tiokonazol,
  • Butokonazol,
  • Fentikonazol Nitrat,
  • Mikonazol,
  • Sertakonazol,
  • Fluconazole,
  • Klotrimazol,
  • İzokonazol nitrat.

Travogen krem nasıl kullanılır?

Doktorunuz başka türlü önermediyse, TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına uygulanır. Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır. Daha uzun tedavi süreleri de mümkündür.

GYNO Travogen ne işe yarar?

GYNO-TRAVOGEN ovül 600 mg izokonazol nitrat içerir. grubuna aittir ve dermatofitlere, maya ve maya benzeri mantarlara, küf mantarlarına karşı etkilidir. GYNO-TRAVOGENambalajı, 2 adet parmaklık kılıfı ve 1 adet ovül içermektedir. GYNO-TRAVOGEN, vajinanın mantar enfeksiyonlarında kullanılır.

Travocort uzun süre kullanılır mı?

Özellikle geniş alana uygulamayınız ve uzun süreli kullanmayınız.

Trosyd ne kadar süre kullanılır?

DERMO-TROSYD %28 tırnak solüsyonu, kapağın iç kısmında bulunan sürme fırçası ile enfekte tırnak ve tırnak çevresindeki tırnak kıvrımına günde iki defa uygulanmalıdır. Tırnak enfeksiyonu için gerekli tedavi süresi 6 aya kadardır, fakat 12 aya kadar uzatılabilir.

Vajinal fitil nasıl kullanılır?

Fitili kullanmak için doktorunuzun tavsiye ettiği kadar dozu vajina ağzından içeri doğru itmeniz yeterlidir. İşlemin daha rahat bir şekilde gerçekleşmesi için fitili uygularken sırt üstü uzanabilir ve dilerseniz kalçanızın altına yastık koyarak fitilin geçişini hızlandırabilirsiniz.

Travocort ne kadar süre kullanılır?

TRAVOCORT, günde 2 defa uygulanır. Doktorunuzla koordineli bir şekilde TRAVOCORT tedavisi iltihabi veya ekzemalı deride iyileşme olduktan en geç 2 hafta sonra sonlandırılmalıdır.