WhatsDog nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. WhatsDog nedir nasıl kullanılır?
  2. Welog ne ise yarar?
  3. WhatsDog uygulaması ücretli mi?
  4. WhatsDog ücretsiz mi?
  5. Whatslog ucretli mi?
  6. WhatsApp log dosyası nedir?
  7. WhatsDog nasıl engellenir?
  8. WhatsDog nereden indirilir?
  9. WhatsApp son görülme neden görünmüyor?
  10. WhatsApp takibi nasıl engellerim?

WhatsDog nedir nasıl kullanılır?

Uygulamayı kullanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanıza gerek yoktur. Uygulamayı indirdikten sonra ana ekrandaki Start kısmına dokunun. Kişi listesinden takip etmek istediğiniz kişiyi seçin. By dial yazısına dokunarak takip etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını manuel olarak girebilirsiniz.

Welog ne ise yarar?

wLog Çevrimiçi Uygulama İncelemesi wLog Online, aile üyelerinizin çevrimiçi etkinliklerini kontrol etmek için tasarlanmıştır. Onaylı ve güvenli bir şekilde aile üyelerinizi ekleyin ve analize başlayın.

WhatsDog uygulaması ücretli mi?

Ücretsiz olan WhatsDog sayesinde örneğin sevgilinizin hangi saatlerde kaç dakika boyunca çevrimiçi olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca uygulamada geçmişe dönük bir takvim de yer alıyor. WhasDog uygulaması takip ettiğiniz kişinin bilgilerini sesli ve titreşim uyarısıyla kullanıcılara anlık ileti olarak sunuyor.

WhatsDog ücretsiz mi?

iPhone gibi mobil başka bir sürümünü kullananların ise endişelenmesine hiç gerek yok. Whatsdog uygulaması nasıl indirilir? Google play üzerinden ücretsiz olarak indirilen bu uygulamanın reklam sorununu çözebilmek için ise 10 TL gibi bir rakam ödemek gerekiyor.

Whatslog ucretli mi?

Whatsdog ücretli mi? Uygulama ücretsiz hizmet veriyor ancak içerisinde bi dünya reklam barındırıyor. Tabii mini bir uygulama için 10 TL vermeye gerek yok ancak uygulama ile haşır neşirseniz ve para ödemenin herşeye değeceğini düşünüyorsanız reklamlardan kurtuabilirsiniz.

WhatsApp log dosyası nedir?

Uygulama, WhatsApp'taki çevrim içi faaliyetini görmek istediğiniz kişiyi takibe alıyor. Kişi uygulamada çevrim içi olduğunda telefonunuza bildirim geliyor. Aynı şekilde çevrim dışı olduğunda da uygulamanın kapatıldı bilgisi size iletiliyor.

WhatsDog nasıl engellenir?

Whatsapp bu yeni özelliğini kullanmak ve isterseniz engellemek için WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > Hesap > Gizlilik'e gitmeniz yeterlidir.

WhatsDog nereden indirilir?

Google play üzerinden ücretsiz olarak indirilen bu uygulamanın reklam sorununu çözebilmek için ise 10 TL gibi bir rakam ödemek gerekiyor.

WhatsApp son görülme neden görünmüyor?

Gizlilik ayarlarını bu bilgiyi saklayacak şekilde ayarlamış olabilir. Siz gizlilik ayarlarınızı bu bilgiyi paylaşmayacak şekilde ayarlamış olabilirsiniz. Son görülme durumunuzu paylaşmazsanız diğer kişilerin son görülme durumlarını da göremezsiniz. Bu kişi sizi engellemiş olabilir.

WhatsApp takibi nasıl engellerim?

Kişileri engelleme
  1. WhatsApp'ı açın, Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Engellenenler > Yeni Ekle...'ye dokunun.
  2. Engellemek istediğiniz kişiyi bulun ve adına dokunun.