Türkiye'den yurt dışına kargo nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Türkiye'den yurt dışına kargo nasıl gönderilir?
  2. Yurtdışına kargo en ucuz nasıl gönderilir?
  3. PTT Yurtdışı Kargo neler yasak?
  4. Hepsiburada yurt dışı nedir?

Türkiye'den yurt dışına kargo nasıl gönderilir?

Gönderinizi Türkiye genelindeki 1000'den fazla Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden size en yakın olanına götürebilir, www.yurticikargo.com web sitesi üzerindeki "Tıkla-Gönder" hizmetini kullanabilir veya. 444 99 99 numaralı çağrı merkezimizi arayarak uluslararası gönderinizin olduğunu bildirebilirsiniz.

Yurtdışına kargo en ucuz nasıl gönderilir?

Yurtdışı kargo göndermenin en ucuz yolu ise www.fast-express.com internet sitemiz üzerinden online kargo girişi yaparak en hızlı yurtdışı kargo teslimatı olarak Express yurtdışı kargo seçenegi ile Avrupa ya bir günde veya dünya üzerinde bulunan 200 ü aşkın ülkeye 3 ile 7 işgünü arasında teslimatın sağlanmasıdır.

PTT Yurtdışı Kargo neler yasak?

Genellikle yurtdışına kargo gönderilemeyenler; Ambalajı olmayan açık gönderiler hap, kokain, esrar, bonzai gibi uyuşturucu maddeler, patlayıcı ve yanıcı maddeler, canlı veya cansız her türlü hayvanlar, posta gönderilerine zarar verebilecek ürünler, ince ambalaj içinde ağır, sivri, ambalajı yırtabilecek maddeler, ...

Hepsiburada yurt dışı nedir?

hepsiyurtdışından: Hepsiburada'dan Türkiye'de bulunmayan ürünleri getirtebileceğiniz hizmet. ... hepsiyurtdışından, Türkiye'de bulunmayan ürünlere de güvenle, kolay, ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaşması amacıyla sunulan bir hizmettir.