Yapılandırma en son ne zaman oldu?

İçindekiler:

  1. Yapılandırma en son ne zaman oldu?
  2. Vergi yapılandırması başladı mı?
  3. Vergi yapılandırma ne zamana kadar sürecek?
  4. 7143 yapilandirma nedir?
  5. 7326 yapılandırma ödemeleri ne zaman?
  6. Vergi Yapılandırma 2021 nasıl yapılır?

Yapılandırma en son ne zaman oldu?

BORÇ YAPILANDIRMASI NE ZAMAN BİTİYOR? Borç yapılandırma yasası en çok KYK kredi borcu olanları sevindirirken, 2021 borç yapılandırma başvurusu için son gün olarak 31 Ağustos 2021 tarihi belirlendi. İlk taksit ödemeleri ise eylül sonuna kadar yapılması gerekiyor.

Vergi yapılandırması başladı mı?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. itibarıyla kesinleşmiş, vergi, harç ve SGK prim borçları ile cezalar yeniden ...

Vergi yapılandırma ne zamana kadar sürecek?

Başvurular tarihine kadar yapılabilecek. Karar Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. tarihine kadar ödenmesi gereken ancak ödenmemiş olan alacaklar için yapılandırma tarihi uzatıldı.

7143 yapilandirma nedir?

7143 sayılı Kanun kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumuna olan birikmiş borçlarını yapılandıran, ancak ödemelerini aksatarak yapılandırmaları bozulan borçlulara, 2019 Şubat ayı sonuna kadar bu taahhütlerini yerine getirebilme imkanı sağlanmıştr.

7326 yapılandırma ödemeleri ne zaman?

Sigorta primi, idari para cezası, işsizlik sigorta primi gibi borçların peşin veya ilk taksit ödemelerinin tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Vergi Yapılandırma 2021 nasıl yapılır?

Yapılandırma başvuruları işverenlerce, e-sigorta kanalıyla, şahsen veya posta yoluyla ilgili SGİM/ SGM'ye, 4/b (Bağ-Kur) sigortalıları tarafından, e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla herhangi bir SGİM/ SGM'ye, Primlerini kendi ödeyenlerce, e-devlet üzerinden, şahsen veya posta yoluyla dosyalarının olduğu ...