Buldan vakfı ne yapar?

İçindekiler:

  1. Buldan vakfı ne yapar?
  2. Sabancı Bursu hangi üniversitelere veriliyor?
  3. Sabancı Vakfı bursu nasıl alınır?
  4. Borusan Vakfı Nedir?

Buldan vakfı ne yapar?

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı, eğitimle toplumu değiştirebileceğine inanan bir grup gönüllü tarafından 2015 yılında kurulmuş, 2016 yılında faaliyetlerine başlamış genç bir vakıf. Eğitim yoluyla kadınların bilinçlendirilmesi ve güçlendirilmesi için çalışmalar yapmaktadır.

Sabancı Bursu hangi üniversitelere veriliyor?

Sabancı Vakfı'nın burs kontenjanı tahsis ettiği üniversiteler; Ankara, Boğaziçi, Çukurova, Dokuz Eylül, Ege, Gazi, Hacettepe, İstanbul, İstanbul-Cerrahpaşa, İstanbul Teknik, Marmara, Orta Doğu Teknik, Yıldız Teknik Üniversitesi.

Sabancı Vakfı bursu nasıl alınır?

Sabancı Vakfı bursları için başvuruların ve gerekli belgelerin öğrenci tarafından kayıtlı olduğu üniversitenin belirlediği tarihe kadar Öğrenci İşleri / Burs Ofisi'ne teslim edilmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri / Burs Ofisi tarafından farklı bir tarih belirlenmediği durumda son başvuru tarihi 'dir.

Borusan Vakfı Nedir?

Borusan Kocabıyık Vakfı, kurulduğu ilk günden başlayarak eğitim için eşsiz bir kaynak sağlıyor. Vakıf, maddi olanağı kısıtlı olan başarılı öğrencilere karşılıksız burs olanağı veriyor. Bu program dahilinde, hâlihazırda gelecek vadeden 150 öğrenciye vakıf tarafından burs sağlanıyor.