CarrefourSA dijital kart üyeliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. CarrefourSA dijital kart üyeliği nasıl yapılır?
  2. CarrefourSA Kart Üyelik ücretli mi?
  3. CarrefourSA hediye çeki nedir?
  4. Carrefour hangi ülkeye aittir?
  5. Carrefour hangi ülkeye ait?
  6. Gratis kart ücretli mi?
  7. Gratise üye olunca ne oluyor?

CarrefourSA dijital kart üyeliği nasıl yapılır?

Üyelik talebiniz için KAYIT yazıp 4604'e göndererek yeniden üyelik sürecinde dahil olabilirsiniz. Bunların dışında oluşacak her türlü sorun veya destek ihtiyaçlarınız için 444 10 00'u arayarak, Müşteri Hizmetleri ekibimizden bilgi alabilirsiniz.

CarrefourSA Kart Üyelik ücretli mi?

SMS ve üyelik hizmetlerimizden herhangi bir ücret alınmamaktadır.

CarrefourSA hediye çeki nedir?

CARREFOUR HEDİYE ÇEKİ Çalışanlarınızı bayramlarda, yılbaşlarında, özel günlerde, esnek yan hak uygulamalarında ve prim sistemlerinde ödüllendirebilirsiniz. Carrefoursa hediye çeki ile çalışanlarınızı gıda yardımı yapabilir veya CarrefourSa'da kullanabilecekleri hediye kartı satın alabilirsiniz.

Carrefour hangi ülkeye aittir?

Carrefour, Fransa merkezli uluslararası süpermarketler zinciri. Walmart'tan sonra dünyanın en büyük cirosuna sahip mağazacılık şirketidir. Ağırlıklı olarak Avrupa Birliği, Brezilya ve Arjantin'de faaliyet göstermekle birlikte Kuzey Afrika ve Asya'da da mağazalara sahiptir.

Carrefour hangi ülkeye ait?

Carrefour, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devlerinde biridir. Ülkemizde ise Carrefour, 1993 yılında ilk mağazasını İçerenköy'de açtı. Ardından 1996 yılında Sabancı Holding ile ortaklık kuruldu.

Gratis kart ücretli mi?

Gratis kart başvurusu esnasında ücret talep edilmemektedir. Online olarak Gratis kart başvurusu yapmak için gratis internet adresi üzerinden başvuru formu doldurulmalıdır. Sayfanın en başında yer alan “Gratis Kart AL” seçeneğine tıklandıktan sonra, Gratis kart başvurusu için “Yeni Üyelik Formu” açılacaktır.

Gratise üye olunca ne oluyor?

Size özel olarak indirimler uygulanır. Puan toplayarak, sonra ki gratis alışverişlerinizde bu puanları TL olarak harcarsınız. ... Mesaj, mail gibi yollarla indirim ve kampanyalardan ilk sizin haberiniz olur. Sürpriz avantajlar ve hediyeler.