Il içi özür grubu kontenjanları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Il içi özür grubu kontenjanları ne zaman açıklanacak?
  2. Il içi tayin nasıl istenir?
  3. 2021 kaç öğretmen alınacak?
  4. 2021 il emri verilecek mi?
  5. Il içi 2021 ne zaman açıklanacak?
  6. Il içi tayin isteyen eş durumu isteyebilir mi?
  7. 2020 il içi yer değiştirme nasıl yapılır?

Il içi özür grubu kontenjanları ne zaman açıklanacak?

MEB'in yayımladığı takvime göre, 2021 öğretmen özür grubu atama sonuçları 24 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak.

Il içi tayin nasıl istenir?

Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenler; Elektronik Başvuru Formu'na yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerini başvuru yapmadan önce MEBBİS e-Personel Modülünden (Özlük) kontrol ederek yanlış ya da eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı ...

2021 kaç öğretmen alınacak?

15 bin öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihi 27 Eylül-8 Ekim'de yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medya hesabından 15 bin öğretmen ataması için sürecin başladığını duyurdu.

2021 il emri verilecek mi?

Bakanlığın sosyal medya hesabından "Bakan Özer'den öğretmenlerimize mazeret tayini müjdesi" vurgusuyla yapılan paylaşımda, "2021 Yaz Tatili Mazeret Ataması kapsamında iller arası yer değişikliği gerçekleşmeyen öğretmenlerimiz, mazeretlerinin bulunduğu il milli eğitim müdürlüklerinin emrine atanacaklardır.

Il içi 2021 ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı resmî eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin, 2021 yılı il isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri için sonuçları 27 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

Il içi tayin isteyen eş durumu isteyebilir mi?

İller arasında isteğe bağlı ataması yapılan , aynı atama döneminde ayrıldığı il'e aile birliği mazeretine bağlı olarak yer değiştirme başvurusunda bulunamayacaktır." açıklamalarına göre; her ikisi de öğretmen olan eşlerden iller arasında isteğe bağlı ataması yapılan , aynı atama döneminde ayrıldığı il'e aile ...

2020 il içi yer değiştirme nasıl yapılır?

Başvurular, “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.