Vodafone Faturalı hattan TL nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Faturalı hattan TL nasıl gönderilir?
  2. Vodafone Faturalıdan Faturasıza TL nasıl atılır?
  3. Turkcell faturasız paket yükleme nasıl yapılır?
  4. Bimcell TL gönderme ücreti ne kadar?
  5. Vodafone Cep Lira transferi nasıl yapılır?

Vodafone Faturalı hattan TL nasıl gönderilir?

Hattın yasal sahibi Vodafone Cep Merkezleri'ne başvurarak veya Vodafone hattından 542, diğer operatör ve sabit telefondan 00 00 Müşteri Hizmetlerini arayarak da transfer işlemini gerçekleştirebilir.

Vodafone Faturalıdan Faturasıza TL nasıl atılır?

TL Transfer
  1. Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz.
  2. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Turkcell faturasız paket yükleme nasıl yapılır?

Hemen TL ve paket yüklemek için tıklayın. Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak, kredi kartınız aracılığıyla ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle görüşerek de TL yükleme işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. En yakın Turkcell Mağazasına uğrayarak da TL yükleyebilirsiniz.

Bimcell TL gönderme ücreti ne kadar?

Bimcell den bimcell'e tl gönderme ve transfer işleminde gönderim limitine göre Bimcell transfer ücreti değişiklik göstermektedir. İşte Bimcell TL gönderme ücreti; 1-9 TL Transfer Ücreti 1,99 TL.

Vodafone Cep Lira transferi nasıl yapılır?

Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.