Avea numara taşıma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Avea numara taşıma nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom Mobil Hat taşıma kaç gün sürer?
  3. Türk Telekom numara taşıma ücreti ne kadar?
  4. Türk Telekom numara taşıma işlemi nasıl yapılır?
  5. Numara taşıma süresi ne kadar?
  6. Numara taşıma ücreti var mı?
  7. Hat değiştirme ücreti ne kadar?
  8. Hat taşırken ücret alınıyor mu?

Avea numara taşıma nasıl yapılır?

BİZE UĞRAYIN Numara taşıma yoluyla Türk Telekom'a geçiş veya yeni hat başvurularınızı ofis ve mağazalarımızdan yapabileceğiniz gibi yukarıdaki form üzerinden veya MOBIL yazıp 6606'ya SMS göndererek de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Hat taşıma kaç gün sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Türk Telekom numara taşıma ücreti ne kadar?

Sizde hemen numaranızı Türk Telekom'a taşıyın diye numara taşıma işlemi ücretsizdir. Faturalı ya da faturasız dilediğiniz Türk Telekom tarifelerine geçiş yapabilirsiniz.

Türk Telekom numara taşıma işlemi nasıl yapılır?

Türk Telekom'a hat taşıma başvurusu aşağıdaki şekillerde yapılabilir:
  1. Türk Telekom ofis ve mağazalarından.
  2. 4 numaralı çağrı merkezinden.
  3. Türk Telekom web sitesi online başvuru sayfasından.
  4. Mobil yazıp 6606'ya SMS göndererek.

Numara taşıma süresi ne kadar?

Kaç Ayda Bir Numara Taşınır Genelde bazı kişiler belirle süre sonunda hattını tekrar başka operatöre taşımak istemektedirler. Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır.

Numara taşıma ücreti var mı?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Hat değiştirme ücreti ne kadar?

Faturalı hatlar için numara değişikliği işlem ücreti 24,99TL'dir ve yeni numaranız için iletilen faturanıza yansır. Faturasız hatlar için numara değişiklği işlem ücreti 24,99 TL'dir ve bakiyenizden düşecektir. Değişiklik yapabilmek için hattınızda en az 24,99 TL yüklü olmalıdır.

Hat taşırken ücret alınıyor mu?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.