Dünyadaki en zeki çocuk kim?

İçindekiler:

  1. Dünyadaki en zeki çocuk kim?
  2. Türkiye'de en zeki insan kimdir?
  3. Dünyanın en akıllı kızı kim?
  4. En akıllı çocuk kim?
  5. Dünyanın en zeki adamı kimdir?
  6. Dünyanın en ama en güzel kızı kimdir?

Dünyadaki en zeki çocuk kim?

İngiltere'de yaşayan Sherwyn Sarabi, 4 yaşında en zeki insanlar arasına adını yazdırdı. Sherwyn'e yapılan IQ testinde çocuğun zeka skoru 160 olarak belirlendi. Şimdiden Albert Einstein, Bill Gates ve Stephen Hawking ile aynı zeka seviyesine ulaşan Sherwyn'in yaşayan en zeki insan olacağı öngörülüyor.

Türkiye'de en zeki insan kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Mehmet Murat Sevim, 'Türkiye'nin en zeki insanı' seçildi.

Dünyanın en akıllı kızı kim?

İngiltere, Cheshire'da yapılan IQ testleri sonucu dünyanın en zeki insanının Hint asıllı 12 yaşındaki Rajgauri Pawar isimli bir kız çocuğu olduğu açıklandı. Yapılan testlerde 162 puan alan küçük kız, ünlü bilim insanları Stephen Hawking ve Albert Einstein'ı geride bırakmayı başardı.

En akıllı çocuk kim?

Joshua Beckford yüksek işlevsel otizm teşhisi konan, dünyanın en zeki çocuğu! Joshua henüz 10 aylıkken babası, klavyedeki harfleri ezberleyebildiğini keşfetti. Ardından babası Joshua'nın alfabeyi yazabildiğini ve çeşitli grafiklerdeki farklı renkleri gösterebildiğini keşfetti.

Dünyanın en zeki adamı kimdir?

William James Sidis ( - 17 Temmuz 1944), olağanüstü matematik ve dil becerilerine sahip, 290-300 IQ ortalaması ile tüm zamanların en zeki insanı olarak kayıtlara geçmiş Amerikalı matematikçidir.

Dünyanın en ama en güzel kızı kimdir?

Miss World 2016 birincisi dün akşam Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen organizasyon ile belli oldu.Dünyanın en güzel kızı Porto Riko'lu Stephanie del Valle oldu.