Pedagojik Formasyon kimler alabilir?

İçindekiler:

  1. Pedagojik Formasyon kimler alabilir?
  2. Ordu Üniversitesi formasyon veriyor mu?
  3. Ordu Üniversitesi eğitim nasıl olacak?
  4. Önlisans mezunları öğretmen olabilir mi?
  5. Ordu Üniversitesi ders kayıtları nasıl yapılır?
  6. Ordu Üniversitesi merkeze ne kadar uzak?

Pedagojik Formasyon kimler alabilir?

3. Pedagojik formasyon programlarına kimler başvurabilir? Pedagojik formasyon programlarına yukarıda adı geçen kararlarda yer alan lisans programlarının öğrencileri ve mezunları başvurabilir.

Ordu Üniversitesi formasyon veriyor mu?

Ordu Üniversitesi 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde pedagojik formasyon programı açacağını duyurdu. ... Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar kayıtlarını 25- tarihlerinde yaptırabilirler. Boş kontenjan kalması durumunda tarihinde yedek listeden kayıt hakkı kazananlar ilan edilecektir.

Ordu Üniversitesi eğitim nasıl olacak?

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle YÖK'ün almış olduğu karar doğrultusunda teorik dersler ile ilgili eğitim öğretim süreci alınan tedbirler doğrultusunda uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir.

Önlisans mezunları öğretmen olabilir mi?

Fen - Edebiyat Fakültelerinin 4 yıllık lisans programından mezun olan herkes devlet okullarında öğretmenlik yapabilir. 2 yıllık ön lisans programlarından mezun olanlar ve pedagojik formasyon eğitimi alanlar da ücretli öğretmenlik yapmak için başvuru yapabilir.

Ordu Üniversitesi ders kayıtları nasıl yapılır?

Öğrencilerin, eğitim öğretimin başladığı ilk beş iş günü mesai bitimine kadar Eğitim-Öğretim Katkı Paylarını, Ziraat Bankası'nın ilgili hesaplarına öğrenci numarası belirterek yatırdıktan sonra, Öğrenci Bilgi Sistemine (http://www.oidb.odu.edu.tr) kendi şifreleri ile giriş yaparak ders seçme ve kayıt yenileme ...

Ordu Üniversitesi merkeze ne kadar uzak?

Ordu – Giresun karayolunun Turnasuyu mevkiinde bulunan Ordu Üniversitesi Kampüsü'nün şehir merkezine uzaklığı 7 km'dir.. Ordu-Giresun Havaalanına uzaklığı 9 km'dir. Ulaşım Dolmuş araçları ile ortalama 15 dakikada sağlanmaktadır.