iPhone kilitlendi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. iPhone kilitlendi nasıl açılır?
  2. iPhone 6 ekran kilitlendi nasıl açılır?
  3. iPhone 6 açılmıyor ne yapmalıyım?
  4. iPad 2 kilitlendi nasıl açabilirim?
  5. iPad tablet nasıl resetlenir?
  6. iPhone şifresi kaç defa yanlış girilebilir?

iPhone kilitlendi nasıl açılır?

iPhone veya iPad'in Açma Kapama butonu ile Ana Ekran butonuna aynı anda basılı tutun ve ekrana Apple logosu gelene kadar basılı tutmaya devam edin. Ekrana Apple logosu gelince butonlara basmayı bırakın. Yaklaşık 1 dakika hiç bir işlem yapmadan bekleyin. Apple logosundan sonra açılış ekranını göreceksiniz.

iPhone 6 ekran kilitlendi nasıl açılır?

Home tuşu ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. Ekran Apple logosu gelince tuşları bırakmayın. Kurtarma Modu (Recovery Mode) açılana kadar tuşlara basılı tutmaya devam edin. Kurtarma Modu'na girdiğiniz cihazlarınızı buradan sıfırlayarak kilitlenen telefonunuzu açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

iPhone 6 açılmıyor ne yapmalıyım?

Ancak uygulayabileceğiniz birkaç yöntem daha var. iPhone 6 telefonum açılmıyor diyorsanız yeniden başlatmaya zorlamayı deneyebilirsiniz. Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone'un yeniden başlaması gerekir.

iPad 2 kilitlendi nasıl açabilirim?

Üst düğmeye ve ses düğmelerinden birine aynı anda basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeleri basılı tutun. iPad'inizi kapatmak için sürgüyü sürükleyin. Ardından, Üst düğmeyi basılı tutarak iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın. Kurtarma modu ekranını görene kadar Üst düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPad tablet nasıl resetlenir?

Ayarlar > Genel > iPad'i Aktar veya Sıfırla'ya gidin.

iPhone şifresi kaç defa yanlış girilebilir?

iPhone'unuzun güvenliği için bir şifre oluşturdunuz. Ancak şifreyi unuttunuz ve 5 defadan fazla yanlış girdiniz. Bu durumda cihazınızın ekranında “iPhone etkin değil, 1 dakika sonra yeniden dene” şeklinde bir uyarı alırsınız. 5 defadan sonra yanlış şifreyi her girişinizde iPhone kapalı kalma süresi uzar.