Yulaflı fit kurabiye kaç kalori?

İçindekiler:

  1. Yulaflı fit kurabiye kaç kalori?
  2. Diyet kurabiyesi nasıl olur?
  3. 1 tane fit kurabiye kaç kalori?
  4. 1 adet yulaflı kurabiye kaç kalori?
  5. Yulaflı bisküvi nasıl yapılır?
  6. Yulaflı Kurabiye kaç dk da pişer?
  7. 1 adet diyet kurabiye kaç kalori?

Yulaflı fit kurabiye kaç kalori?

Yulaflı Kurabiye Tanesi 35 Kalori.

Diyet kurabiyesi nasıl olur?

Yumurtayı, ezdiğiniz muzun üzerine kırın ve karıştırın. Yulafı, balı ve tarçını da ekleyip tüm malzemeleri karıştırın. Karışımdan istediğiniz boyutta kurabiyeler yapın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye kurabiyeleri dizin ve önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında 15-20 dakika pişirin.

1 tane fit kurabiye kaç kalori?

Fit Kurabiyenin 100 gramında 357 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 60 gram Fit Kurabiyede 214 kalori bulunmaktadır.

1 adet yulaflı kurabiye kaç kalori?

Yulaflı kurabiye tarifi ile yapacağınız kurabiyenin bir tanesi yaklaşık 40 kalori. Yapılışı; Kuru meyveleri minik parçalar şeklinde doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırın.

Yulaflı bisküvi nasıl yapılır?

Yumurta, yumurta akı ve tereyağını çırparak hacimsel olarak kabartın. Yulafları rondoda un kıvamına getirmeden hafif taneli kalacak şekilde çekin. Hurmayı sıcak suda bekletin ve kabuklarını, çekirdeklerini soyup rondodan püre kıvamına getirin. Hurma püresini ve diğer malzemeleri tereyağlı, yumurtalı karışıma ekleyin.

Yulaflı Kurabiye kaç dk da pişer?

Fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirdiğiniz kurabiyelerin üzerine hafifçe bastırdıktan sonra önceden ısıtılmış 170 derece fırında 12 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardığınız sıcak kurabiyeleri ızgara teli üzerine alıp dinlendirdikten sonra sevdiklerinizle paylaşın.

1 adet diyet kurabiye kaç kalori?

Yulaf protein ve lif kaynağı olduğundan sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur. Bu nedenle diyet kurabiyelerde sıklıkla tercih edilen bir gıdadır. Kurabiyelerin kalorileri içerisindeki malzemelere göre değişir. 1 adet kurabiye ortalama 60-120 kalori arasında değişir.