MEB ne zaman tablet dağıtacak 2020?

İçindekiler:

  1. MEB ne zaman tablet dağıtacak 2020?
  2. Meb'in dağıttığı tabletlerde ne kadar internet var?
  3. Gaziantep tablet başvurusu nasıl yapılır?
  4. Şahinbey Belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır?
  5. Belediyeden tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB ne zaman tablet dağıtacak 2020?

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere verilecek 500 bin ücretsiz tabletin dağıtımı 12 Ekim 2020 itibarıyla başladı. Cihazların dağıtım süreci İl Milli Eğitim Müdürlüklerince koordine ediliyor. Cihazlar, okul yönetimleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.

Meb'in dağıttığı tabletlerde ne kadar internet var?

"İl müdürlerimizin teslim edeceği bu tablet bilgisayarlarda öğrencilerin canlı ders ve EBA platformundan faydalanmaları için ihtiyaç duyacakları aylık 25 GB kotalı GSM internet hizmeti de var.

Gaziantep tablet başvurusu nasıl yapılır?

Önce çocuklarınızın okuduğu okuldaki yöneticiyle yani okul müdürüyle görüşün. Uzaktan eğitim için tablet ihtiyacınız olduğunu okul müdürüne iletin. Daha sonra Gaziantep İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bizzat gidip başvuru yapabilir ve tablet alabilirsiniz.

Şahinbey Belediyesi tablet başvurusu nasıl yapılır?

Gaziantep'de yaşıyor ve ücretsiz tablet desteğinden yararlanmak istiyorsanız Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım ve Dayanışma Merkezi'ne başvurabilirsiniz. Ayrıca Gaziantep'de çocuklarınızın okuduğu okuldaki yöneticiyle yani okul müdürüyle görüşün.

Belediyeden tablet başvurusu nasıl yapılır?

Belediyeler tarafından dağıtılacak olan bedava tablet başvurusu için; öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerinin yazılması gerekiyor. İnternet üzerinden sağlanan başvuru formu tamamlandıktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleşiyor.