Rebul Ice ne kadar?

İçindekiler:

  1. Rebul Ice ne kadar?
  2. Rebul Kolonya kime ait?
  3. Rebul Kolonya hangi markette var?
  4. Rebul Ice ne?
  5. Rebul kolonyalar kaç derece?
  6. Rebul Kolonya hangi koku?
  7. Guarana kremi nasıl kullanılır?
  8. Kerim Müderrisoğlu kimdir?
  9. Buz kolonyası ne işe yarar?
  10. Rebul Ice kokusu nasıl?
  11. Rebul Yasemin kolonyası kaç derece?
  12. Rebul lavanta kolonya kaç derece?

Rebul Ice ne kadar?

Seçenekler: 30 ml750,00 TL/lt. 50 ml138,00 TL/lt.

Rebul Kolonya kime ait?

Rebul Eczanesi'nin ikinci kuşak sahibi, Mehmet Müderrisoğlu “Kolonyayı herkes üretiyor, kokuyu seçmek zor” diyor. meşhur kolonyanın hikâyesini anlattı. Beyoğlu'nda 123 yıl önce açılan Rebul Eczanesi'nin doğuşu hayli ilginç bir hikâye.

Rebul Kolonya hangi markette var?

Rebul Ice Kolonya 270 Ml - Migros.

Rebul Ice ne?

Hikayemiz, İskandinav buzullarında rastlanan serin ve berrak buz havasının Rebul Kolonyası ile buluşmasıyla başlar. Bu uyumlu bulusmanın sonucunda nesiller boyu beğeni ile kullanılan ve bir klasik haline gelen Rebul Ice Kolonyası ortaya çıkar. ... Bu taptaze koku buz ferahlığının hissini yaşatır.

Rebul kolonyalar kaç derece?

Rebul Ice 100 Ml. 80 Derece Kolonya.

Rebul Kolonya hangi koku?

Rebul Kolonya ile Büyüleyen Ferahlık Doğadan gelen taptaze kokuları kolonya şişesine sığdırmayı başaran marka; lavanta, yasemin ve yeşil çay gibi çiçek kokularının ferahlatıcı etkisini cildinizle buluşturuyor.

Guarana kremi nasıl kullanılır?

En iyi etkiyi alabilmek için uzmanlar tarafından gece yatmadan önce uygulanması tavsiye edilmektedir. Guarana Krem'i ilgili bölgeye 8-10 gram (bir tatlı kaşığı) kadar sürdükten sonra dairesel hareketlerle masaj yaparak cilde tamamen yedirilmesini sağlayın.

Kerim Müderrisoğlu kimdir?

Oğlum Kerim Müderrisoğlu, ailedeki 3. kuşak eczacımız. Marmara Üniversitesi'nden mezun ve 15 yılı aşkın süredir Rebul Cosmetics'in genel müdürü. O, Rebul markasının modern, yenilikçi ve genç yüzü.

Buz kolonyası ne işe yarar?

Rebul Ice Kolonya, 270 ml'lik şişe içerisinde gelmektedir. Nesiller boyu beğeni ile kullanılan Rebul Aqua Kolonyası, hijyen ve mikroplarla savaş açısından da son derece etkilidir. Grip gibi bir çok bulaşıcı virüsün bulaşmasını önlemek için düzenli el temizliğinde kullanılabilir.

Rebul Ice kokusu nasıl?

Buz Ferahlığı Rebul Ice'ın orta notalarını oluşturan gizemli Afrika menekşesi, nazik ve şeffaf frezya, kokusunu damağınızda hissedeceğiniz ananas ve yeşil biberiye sayesinde doğanın o saf tadını alırsınız. Alt notayı oluşturan ılık ve gösterişli amber ile koruyucu sedir yosununda oluşan birliktelik sizi sarıp sarmalar.

Rebul Yasemin kolonyası kaç derece?

Rebul Yasemin Kolonyası 80 Derece Cam Şişe Sprey 100 ML.

Rebul lavanta kolonya kaç derece?

Rebul Lavanta Kolonyası 80 Derece 270 ml.