Elektrik faturaya nasıl ulaşabilirim?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturaya nasıl ulaşabilirim?
  2. CK Akdeniz nereye bağlı?
  3. Akdeniz elektrik sahibi kim?
  4. Elektrik faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?
  5. CK Akdeniz abonelik nasıl alınır?
  6. CLK Akdeniz abonelik ücreti ne kadar?
  7. CLK Akdeniz Elektrik güvence bedeli ne kadar?
  8. CK Elektrik kimin?
  9. Elektrik faturam neden fazla gelir?

Elektrik faturaya nasıl ulaşabilirim?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

CK Akdeniz nereye bağlı?

CK Enerji Akdeniz Elektrik şirketi; Antalya, Burdur, Isparta illerini kapsayan Akdeniz bölgesinde yaklaşık 1,7 milyon aboneye hizmet sunmaktadır.

Akdeniz elektrik sahibi kim?

Antalya, Isparta ve Burdur bölgelerinde bulunan 2.833.306 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla AKDENİZ EDAŞ, Cengiz Holding, Kolin İnşaat ve Limak Holding tarafından işletilmektedir.

Elektrik faturam fazla geldi nereye şikayet edebilirim?

Faturanın normalden yüksek geldiğini düşünülüyorsa: Hizmet alınan elektrik dağıtım şirketine itiraz dilekçesi yazılır. Dilekçeyi hizmet birimleri ya da işletme müdürlüklerine doğrudan ulaştırabilir, posta ya da e-posta yoluyla itirazınızı bildirebilir veya müşteri hizmetleri üzerinden kayıt oluşturulabilir.

CK Akdeniz abonelik nasıl alınır?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet alabilmek için Müşteri Hizmet Merkezlerimize (MÜHİM) gelerek veya web şubemiz üzerinden başvuruda bulunararak, sizden talep edilen bilgileri beyan etmeniz ve Perakende Satış Sözleşmesi imzalamanız yeterlidir.

CLK Akdeniz abonelik ücreti ne kadar?

CK Akdeniz Aboneliğini Başlatmak. Abonelik başvurusu için hangi belgeler gerekli? CK Akdeniz Aboneliğini İptal Etmek (Tahliye)...Aboneliğimi tamamlamak için gereken abonelik ücreti ve güvence bedeli ne kadar?
Bedelin AdıÜcret
Güvence BedeliMesken için ortalama 142,20 TL *
3 satır daha•BE

CLK Akdeniz Elektrik güvence bedeli ne kadar?

CK Akdeniz, Antalya, Isparta, Burdur illerine servis sağlayan görevli elektrik şirketidir....Aboneliğimi tamamlamak için gereken abonelik ücreti ve güvence bedeli ne kadar?
Bedelin AdıÜcret
Güvence BedeliMesken için ortalama 142,20 TL *
3 satır daha•BE

CK Elektrik kimin?

Cengiz KUZUCUOĞLU - Şirket Sahibi - DOĞAL CK ENERJİ | LinkedIn.

Elektrik faturam neden fazla gelir?

Bazı aylar elektrik faturaları beklenenden oldukça yüksek gelmektedir. Bunun nedenleri elektrik kullanımının artmasından olabileceği gibi, teknik sayaç arızaları ya da dağıtım şirketinin sayaç okumada yapabileceği yanlışlıklar olabilir.