7 koğuş hangi filmden uyarlama?

İçindekiler:

  1. 7 koğuş hangi filmden uyarlama?
  2. 7 koğuştaki mucize kimin kitabı?
  3. 7 koğuştaki mucize ova hangi dizide oynuyor?
  4. 7 Kogustaki mu?

7 koğuş hangi filmden uyarlama?

DUVAR - Türkiye'nin 93. Akademi Ödülleri'nde adayı Güney Kore yapımı "Miracle in Cell No. 7"den uyarlanan ve Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturduğu “7. Koğuştaki Mucize” filmi oldu.

7 koğuştaki mucize kimin kitabı?

7. Koğuştaki Mucize, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı; Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Türk yapımı dram filmi....7. Koğuştaki Mucize.
Filmin afişi
YönetmenMehmet Ada Öztekin
YazarKubilay Tat
14 satır daha

7 koğuştaki mucize ova hangi dizide oynuyor?

Nisa Sofiya Aksongur, ayrıca İlker Aksum, Celil'e Toyon, Aras Bulut İynemli ve Mesut Akusta gibi usta isimlerin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize adlı filmde Memo'nun kızı Ova rolünde oynamıştır. Nisa Sofiya Aksongur son olarak Yeni Hayat adlı dizide Adem'in kızı Ece rolünde oynamıştır.

7 Kogustaki mu?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. ... İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir.