Auzef sınav giriş belgesi nasıl alinir?

İçindekiler:

  1. Auzef sınav giriş belgesi nasıl alinir?
  2. Auzef sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?
  3. Auzef sınav yeri seçimi nasıl yapılır 2020?
  4. Ikinci üniversite sınavları online mı?
  5. Auzef transkript nereden alınır?
  6. Istanbul Üniversitesi Bütünleme Sınavı Ne Zaman?
  7. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları hangi illerde yapılıyor?
  8. Auzef harf notu DD ne demek?
  9. Hangi notlar dd?

Auzef sınav giriş belgesi nasıl alinir?

AUZEF sınav yerleri hakkında İstanbul Üniversitesi'nden az önce açıklama yapıldı. Fakülte "Sınav giriş belgelerinize AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile http://sinav.istanbul.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz." diye belirtti.

Auzef sınav merkezi tercihi nasıl yapılır?

Sınav merkezi tercihleri http://auzef.istanbul.edu.tr adresinde ilan edilen tarihler arasında yapılır. Öğrenciler, sınav merkezi tercihleri için; -https://sinav.istanbul.edu.tr/ adresine Aksis kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapar.

Auzef sınav yeri seçimi nasıl yapılır 2020?

Sınav yeri tercih işlemleri sinav.istanbul.edu.tr adresinden yapılacaktır. AUZEF öğrencileri, sınav merkezi tercihi için 19 Mart- 25 Mart tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Ikinci üniversite sınavları online mı?

Sınavların Online Olması İçin Öğrencilerden Büyük Talep Var! 2020-2021 eğitim öğretim yılında bahar ve güz dönemlerinde düzenlenen ara sınav ve dönem sonu sınavlarının tamamı online olarak gerçekleştirildi.

Auzef transkript nereden alınır?

AKSİS sistemi üzerinden not dökümü (Transkript) belgenizi aşağıdaki işlem adımlarını takip ederek alabilirsiniz. http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre yazılarak sisteme giriş sağlanır.

Istanbul Üniversitesi Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

Değerli Öğrencilerimiz, 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı telafi (bütünleme) sınavları 01 – 05 Temmuz 2021 tarihleri arasında https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden günlü olarak yapılacaktır.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları hangi illerde yapılıyor?

Aşağıda belirtilen uzaktan eğitim programlarına kayıtlı öğrencilerin (ADANA, ANTALYA, ANKARA, DİYABAKIR, İSTANBUL(AVRUPA), İSTANBUL(ANADOLU), İZMİR, SAMSUN, VAN) olmak üzere 9 Sınav merkezi içerisinden tercih yapabileceklerdir.

Auzef harf notu DD ne demek?

Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır. Mezuniyette koşullu başarılı notların, başarılı kabul edilebilmesi için öğrencinin AGNO'sunun en az 2.00 olması gerekir, öğrenciler ilgili derslerin sınavına tekrar girerek notlarını yükseltebilir.

Hangi notlar dd?

Harf notlarının anlamları nedir? AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.