Sağlık ocağı sonuç için randevu alınıyor mu?

İçindekiler:

  1. Sağlık ocağı sonuç için randevu alınıyor mu?
  2. Antalya Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?
  3. Aile hekimliği tahlil sonuçları ne zaman çıkar?
  4. Antalya il sağlık müdür?
  5. Sağlık ocağı hastaneye sevk verir mi?
  6. Dr Ünal hülür kimdir?
  7. Antalya il sağlık müdürü nereli?

Sağlık ocağı sonuç için randevu alınıyor mu?

Bu kuruluşlarda standart muayene, kontrol, ilaç yazdırma ve kan verme, tahlil verme gibi işlemler mevcuttur. Sağlık Ocağı bizler için en hızlı sağlık hizmeti veren birimdir. Acil bir durumda dahi randevusuz gidebiliriz. Girişte standart uygulamaya göre T.C.

Antalya Aile Hekimliği tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Hastanedeki bir aile hekimliği polikliniğine başvurduysanız ve sizden kan tahlili istendiyse, bunun için hastanenin web sonuç ekranından veya e-nabız sisteminden sonuçlarınızı görebilirsiniz.

Aile hekimliği tahlil sonuçları ne zaman çıkar?

Sağlık ocağı (Aile Hekimliği) merkezlerinin Online Laboratuvar Tahlil Sonuçları internet ortamında vatandaşların kullanımına açıktır. Sağlık Ocağında yaptıracağınız kan sonuçlarını ertesi gün almak istiyorsanız saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları pazartesi günü açıklanır.

Antalya il sağlık müdür?

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü | Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. ÜNAL HÜLÜR.

Sağlık ocağı hastaneye sevk verir mi?

Her türlü hekimlik hizmetine istinaden acil durumu olan ya da Sağlık Ocağı'nda tedavi edilmesi mümkün olmayan hastalar, hekimler tarafından hastanelere sevk edilebilir. Doktorlar bunun için hastaya Hastane Sevk Kağıdı verirler. Verilen hizmet ve yapılan tedavi şekli kayıt altına alınır.

Dr Ünal hülür kimdir?

Ünal Hülür. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1993-2002 yılları arasında, Gümüşhane'de Sağlık Müdür Yardımcılığı ve Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Ankara'da, Sağlık Projesi Genel Koordinatörlüğü'nde Eğitim Birim Sorumlusu olarak 2002-2003 yılları arasında çalıştı.

Antalya il sağlık müdürü nereli?

ÜNAL HÜLÜR. Ordu'da 1971 yılında doğdu. Sırasıyla 1986 Ordu Lisesi, 1993 Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakuültesi, 2015 Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı.[...]