Duygu Paracıkoğlu hangi dizide oynadı?

İçindekiler:

  1. Duygu Paracıkoğlu hangi dizide oynadı?
  2. Duygu Paracıkoğlu kaç yaşında?
  3. Halil Sezai'nin soyadı nedir?
  4. Halil Sezai kardeşi kim?
  5. Halil Sezai kimdir oynadığı diziler?
  6. Halil Sezai hangi filmde oynuyor?
  7. Halil Sezai kimdir ve nerelidir?
  8. Halil Sezai kimle kavga etti?
  9. Halil Sezai olayı nedir?
  10. Halil Sezai'nin annesi kimdir?
  11. Halil Sezai neden kavga ediyor?
  12. Halil Sezai neden saldırmış?
  13. Halil Sezai kimi niye dövdü?
  14. Halil Sezai ne ifade verdi?

Duygu Paracıkoğlu hangi dizide oynadı?

Bugüne kadar İncir Reçeli, Bir Hikayem Var, Ammar Cin Tarikatı, Azazil, Çilek, Deccal ve Korku Komedi sinema filmlerinde rol almıştır. Ayrıca Yabancı Damat, Fırtına, Tek Türkiye, Zoraki Koca, Büyük Buluşma, Limon Ağacı, Milyonda Bir, İyilik Kervanı ve Güz Gülleri dizilerinde rol almıştır.

Duygu Paracıkoğlu kaç yaşında?

40 yaşında (19 Ağustos 1981) Duygu Paraciklioglu/Yaş

Halil Sezai'nin soyadı nedir?

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai, 16 Ağutos 1979 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup soyadını buradan almaktadır.

Halil Sezai kardeşi kim?

Duygu Paraciklioglu Halil Sezai/Kardeşleri

Halil Sezai kimdir oynadığı diziler?

Filmografi
  • Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn. 3 Ağustos 2018.
  • Rüzgar. .
  • Benim Adım Feridun. .
  • Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler. .
  • Yapışık Kardeşler. .
  • Ammar. .
  • Çilek. .
  • İncir Reçeli 2. .

Halil Sezai hangi filmde oynuyor?

2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile beyaz perdede yer alan Sezai, serinin devam filmi olan 2014 yapımı İncir Reçeli 2'de de başrolde oynamıştır. 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlendi. Yapışık Kardeşler filminde İmam rolünü oynadı.

Halil Sezai kimdir ve nerelidir?

Halil Sezai Paracıkoğlu, ya da bilinen adıyla Halil Sezai 16 Ağustos 1979 yılında Eskişehir'de doğdu. Eskişehir Atatürk Lisesi'nden ve 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü almıştır.

Halil Sezai kimle kavga etti?

Şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç ile kavga görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Sezai'nin yaşlı adama vurduğu görülüyor.

Halil Sezai olayı nedir?

Halil Sezai 2020 yılının eylül ayında, komşusu Hüseyin Meriç'i darp etmişti. Şarkıcının yaşlı adamı dövdüğü görüntüler büyük tepki toplamıştı. Şarkıcı, 4 ayrı suçtan toplamda 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezası aldı. 42 gün tutuklu kalan sanatçı, davanın ilk celsesinde tahliye oldu.

Halil Sezai'nin annesi kimdir?

Nurten Paracıkoğlu Halil Sezai/Anneleri

Halil Sezai neden kavga ediyor?

Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın yanında bulunan villa sahiplerinin kendisine film çekimi için itiraz etmesi nedeniyle tartışan 41 yaşındaki Halil Sezai, dün 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i darbettiği için karakolluk oldu. Şarkıcının Hüseyin Meriç'i dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Halil Sezai neden saldırmış?

Şarkıcı Halil Sezai, kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusunu darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle karakolluk oldu.

Halil Sezai kimi niye dövdü?

Yaşlı adamı döven Halil Sezai'den açıklama: Aylardır küfüre maruz kaldım. ... 'İsyan' şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, Tuzla'da kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği için gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Sezai'nin Meriç'i dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.

Halil Sezai ne ifade verdi?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu hakkındaki soruşturmanın dosyaya giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda genişletildiğini, şüphelinin "silahla kasten yaralama", "hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "tehdit" suçlarından savcılıkça ifadesinin alınacağını bildirdi.