Etek üstüne ne giyilir?

İçindekiler:

  1. Etek üstüne ne giyilir?
  2. Pileli elbisenin altına nasıl ayakkabı giyilir?
  3. Pileli etek ne demek?
  4. Kısa etek üstüne ne giyilir?
  5. Eteğin altına hangi ayakkabı giyilir?
  6. Pileli kumaş nedir?
  7. Plise etek nedir?

Etek üstüne ne giyilir?

Serin havalarda kombin edeceğiniz uzun eteğinizin üzerine kısa bir kazak kullanabilirsiniz. Uzun etek altına ayakkabı olarak sandalet, babet, platform ayakkabı, stiletto, sneaker ve bilek boy bot kullanabilirsiniz. Yine uzun eteğin üzerine gömlek tercih edebilirsiniz.

Pileli elbisenin altına nasıl ayakkabı giyilir?

Pileli etek özel gün kombinleri için dikkat çekici tercihler yapmak istiyorsanız pileli eteğin altına ayakkabı olarak ince topuk stiletto kullanabilirsiniz. Özellikle uzun pileli etek modelleri ile stiletto ayakkabı kombinizin çok daha şık ve etkili olmasını sağlayacaktır.

Pileli etek ne demek?

Pilili etek. Pili (pli), elbise dikilirken kumaşı katlayarak model ve şekil verme işlemidir. Pliseden farkı makinede değil elde yapılıyor olmasıdır. Örneğin, kadınların sıkça giydikleri pilili eteklerin plileri bu yöntemle oluşturulur.

Kısa etek üstüne ne giyilir?

Mini etekler spor olabileceği gibi klasik olarakta giyilebilir. Üzerine penye bir t-shirt giyebileceğiniz gibi şifon bir bluz ile de tamamlayabilirsiniz.Spor eteğinize babet, spor ayakkabı ya da isteğe ve uyuma bağlı olarak topuklu terlik ve ayakkabılarınızla da kombinleyebilirsiniz.

Eteğin altına hangi ayakkabı giyilir?

Yüksek topuklu ayakkabılar, bağcıklı ayakkabılar ya da daha rahat görünmek dolgu topukları da tercih edebilirsiniz. Soğuk mevsimlerde diz altı çizme ya da diz üstü çizmelerle mini eteğiniz oldukça şık görünecektir. İlle de ayakkabı giymek isterseniz şayet bir çift topuklu ayakkabı da uygun olacaktır.

Pileli kumaş nedir?

Plise, pli ya da pili, ısı tutan ve katlanmaya elverişli, % 100 polyester veya polyester karışımı kumaşları, deriyi, suni deriyi ve kağıdı yüksek ısıdaki silindirler veya kalıplar arasından geçirilerek belli bir düzen içinde makine yardımıyla katlayarak desen ve şekil verme, kırma ve katlama işlemidir.

Plise etek nedir?

Plise işlemi, %100 polyester ve polyester karışımı kumaşlara, deriye ve suni deriye, yüksek ısıdaki silindirler veya kalıplar arasından geçirilerek belli bir desen ve şekil verme, kırma ve katlama işlemidir. Örneğin, hanımların sıkça giydikleri pileli eteklerin pileleri bu yöntemle oluşturulur.