Supradyn all day içeriği nedir?

İçindekiler:

  1. Supradyn all day içeriği nedir?
  2. Supradyn Koenzim Q10 neye iyi gelir?
  3. Supradyn all day günde kaç tane?
  4. B12 vitamini aç karnına mı tok karnına mı?
  5. Supradyn koenzim Q10 nasıl kullanılır?
  6. Supradyn energy nasil icilir?
  7. Supradyn sabah mı akşam mı?

Supradyn all day içeriği nedir?

Ürünün içeriğinde, A, C, B1, B2, B6, B12, K, D vitaminlerinin yanı sıra Mağnezyum, Çinko, Demir, Bakır gibi mineraller de bulunuyor. Folik Asit, Selenyum ve Beta Karoten gibi vücut direncini arttıran diğer elementler de ürünün zengin içeriğinde yer alıyor.

Supradyn Koenzim Q10 neye iyi gelir?

Antioksidan olarak ta işlev görür ve bağışıklık sistemini korur. Ayrıca cilt hasarına, beyin ve akciğer hastalıklarına yol açan oksidatif stresi azaltır. Kalp hastalıkları, kanser, diyabet, Alzheimer ve hipertansiyon, gibi birçok hastalığı gelişmesini önler. Gıdalardan veya takviye hap olarak alınabilir.

Supradyn all day günde kaç tane?

Her gün 1 tablet, 1 bardak su ile tercihen kahvaltıdan sonra alınır.

B12 vitamini aç karnına mı tok karnına mı?

Bazıları uyku kaçırabileceği için (ginseng, gingko özleri) akşam saatlerinde değil de sabah yutulmalı. Yorgunluk için verilen hapları da (B12 gibi) sabah saatlerinde almak daha iyi olacaktır. Prensip olarak günde bir kere kullanılması önerilen takviyeleri sabah almakta fayda var.

Supradyn koenzim Q10 nasıl kullanılır?

Vitamin & mineral ve koenzim Q10 içeriğine sahip Supradyn ile hareketli hayatında aktif kal! Nasıl Kullanılır? Her gün 1 tablet, 1 bardak su ile tercihen kahvaltıdan sonra alınır.

Supradyn energy nasil icilir?

Supradyn® Energy Fast Action susuz kullanımı sayesinde oldukça pratiktir. Tok karnına günde 1 saşe ağza dökülerek susuz kullanılabilir.

Supradyn sabah mı akşam mı?

Günde 1 kapsül alınabilir. Tok karnına sabah almak tavsiye edilir.