Ocean Plus omega 3 neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Ocean Plus omega 3 neye iyi gelir?
  2. Omega 3 fazla içilirse ne olur?
  3. Krilom ne işe yarar?
  4. Krill yağı mı omega 3 mü?

Ocean Plus omega 3 neye iyi gelir?

Ocean Plus 1200 mg Saf Balık Yağı; içeriğindeki Omega-3 asitleri ile sizi gün boyu zinde tutarken, çeşitli hastalıklara karşı koruyucu etkisi olan (kalp-damar hastalıkları,yüksek tansiyon,yüksek kolesterol ve trigliserid seviyeleri) ve diyetinizde eksik kalan besin bileşenlerini tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Omega 3 fazla içilirse ne olur?

Omega-3'ün fazla alınması ciddi rahatsızlıklara neden olabilir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belgin Efe, özellikle kan sulandırıcı kullanan hastaların fazla Omega-3 almasının beyin kanaması ve felce yol açabileceği uyarısında bulundu.

Krilom ne işe yarar?

Kril Yağı kötü kolestrolü düşürmede yardımcı ayrıca iyi kolesterolüde yükseltmesi açısından fayda sağlıyor. Kril yağı, kandaki yağ oranının da düşmesi için balık yağından daha etkili olmaktadır. Kril yağı kolesterol seviyesini düşürerek kalp sağlığını ve damar tıkanıklığını önlemede alternatif olabilecek bir yağ.

Krill yağı mı omega 3 mü?

Krill yağı, eikosapentaenoik asit (EPA) ve dokosahekzaenoik asit (DHA) gibi zengin türde omega-3 yağ asitleri kaynağıdır. EPA, 20 karbon zincir yağı asiti, DHA 22 karbon zincir yağ asitidir. Krill yağı, ağırlığına göre % 25 kadar balık yağına benzer miktarda omega-3 yağ asidine sahiptir.