Bahar döneminde kimler yatay geçiş yapabilir?

İçindekiler:

  1. Bahar döneminde kimler yatay geçiş yapabilir?
  2. Yatay geçiş tarihi ne zaman 2021?
  3. Yarıyılda yatay geçiş var mı?
  4. Önlisans yatay geçiş ne zaman yapılır?

Bahar döneminde kimler yatay geçiş yapabilir?

6. İlgili yılın ÖSYS sonucunda herhangi bir yükseköğretim programına kayıt olan öğrenciler de bahar dönemi için başvuru yapabilecek. 7. Birinci madde uyarınca yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olan hazırlık sınıfı, ara sınıflar ve son sınıf dahil olmak üzere öğrenciler yararlanacak.

Yatay geçiş tarihi ne zaman 2021?

2021 2022 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay geçiş başvuruları 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online olarak yapılacaktır.

Yarıyılda yatay geçiş var mı?

Yatay Geçiş birinci dönemin sonundan itibaren yapılabilir. Fakat bazı üniversiteler geçiş için dönem aralarını kabul etmeyip ilk yılın sonunda yatay geçişe izin veriyorlar. Birinci yıldan son yıla kadar geçiş yapabilirsiniz fakat son yıl geçiş yapamazsınız.

Önlisans yatay geçiş ne zaman yapılır?

Kurumlar Arası Yatay Geçiş: Önlisans öğrencileri kurumlar arası yatay geçiş hakkı müracaatları yılda iki defa yapılmaktadır. Önlisans Öğrencileri Aralık Ocak aylarında bahar dönemi için Haziran- Temmuz ayları için Güz dönemi için yatay geçiş başvurusunda bulunabilir.