Açık Öğretim Lisesi Ek Sınav ders seçimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim Lisesi Ek Sınav ders seçimi nasıl yapılır?
  2. Açıklise 2 dönem ders seçimi ne zaman?
  3. Açık Öğretim Ek sınav ne zaman 2020?
  4. AÖL ek sınav dönemden sayılır mı?
  5. AOL ders seçimi nasıl yapılır 2021?
  6. Açık Öğretim Lisesi Ek sınav Yapılacak mı?

Açık Öğretim Lisesi Ek Sınav ders seçimi nasıl yapılır?

AÖL DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR? * http://www.aol.meb.gov.tr Açık Öğretim Lisesi internet sayfasında yer alan 'Öğrenci Girişi' başlığını seçiniz. Öğrenci numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapınız. * Sol tarafta yer alan 'Kayıt Yenileme / Ders Seçme' başlığı altında yer alan 'Ders Seçme İşlemleri' modülünü seçiniz.

Açıklise 2 dönem ders seçimi ne zaman?

Lise eğitimine dışarıdan devam eden öğrencilerin kayıt olduğu AÖL için 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Seçme İşlemleri başlamış olup tarihinde mesai bitiminde devam edecek.

Açık Öğretim Ek sınav ne zaman 2020?

9-13 Ağustos tarihleri arasında alınacak olan kayıt yenileme işlemlerinin ardından ek sınavlar 16-20 Ağustos tarihleri arasında online olarak yapılacak.

AÖL ek sınav dönemden sayılır mı?

Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlar haricinde Bakanlık tarafından yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz.

AOL ders seçimi nasıl yapılır 2021?

Öğrencilik durumu Aktif hâle gelen öğrenciler, sisteme girerek sınava girecekleri dersleri seçerler. Ders seçimindeki tüm sorumluluk öğrenciye aittir.http://www.aol.meb.gov.tr Açık Öğretim Lisesi internet sayfasında yer alan ''Öğrenci Girişi'' başlığını seçiniz.

Açık Öğretim Lisesi Ek sınav Yapılacak mı?

Açık öğretim lisesi 20 eğitim öğretim yılı ek sınavına ait kayıt yenileme işlemleri 9-13 ağustos 2021 tarihleri arasında yapılmıştı. ... Bu çerçevede, ülke genelinde 23-24 Ağustos'ta ek sınav için kayıtlar yeniden açılacak ve çevrim içi ek sınav 27 Ağustos saat 09.30'dan 29 Ağustos saat 23.59'a kadar yapılacak.