Açık Öğretim Ortaokulu sınav yerini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim Ortaokulu sınav yerini nasıl öğrenebilirim?
  2. Açıköğretim Ortaokul sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  3. Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi nasıl alınır?
  4. Açık Öğretim şifresi nasıl alınır?
  5. AÖO sınav Giriş Belgesi nasıl alınır?
  6. Ortaokul açık öğretim sınavları ne zaman 2021?

Açık Öğretim Ortaokulu sınav yerini nasıl öğrenebilirim?

Öğrencilerimiz sınav yerlerini sınav tarihinden önce Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi İşlem Sistemine “Öğrenci Girişi” nden T.C Kimlik Numarası ve şifreleri ile girerek öğrenebilirler.

Açıköğretim Ortaokul sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AÖO öğrencileri sınav giriş belgelerini https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresi üzerinden Güvenlik kodu, TC Kimlik veya Öğrenci No ve şifrelerini girerek belgelere ulaşabilecekler.

Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 7 gün 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezini telefonla arayarak ya da Açıköğretim Ortaokulu'nu arayarak öğrenci numaranızı verip yeni şifre talep edebilirsiniz.

Açık Öğretim şifresi nasıl alınır?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

AÖO sınav Giriş Belgesi nasıl alınır?

Açık Öğretim Kurumları sınav giriş belgesi "http://aol.meb.gov.tr/" adresi üzerinden yayınlanmaktadır. Adrese giden kullanıcılar karşılarına gelen sayfada "Sisteme Giriş" bölümünden "Öğrenci Girişi" sekmesini açan kullanıcılar öğrenci numarası ve şifreleriyle sınav giriş belgesini çıkarabilir.

Ortaokul açık öğretim sınavları ne zaman 2021?

1 Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi - II. Dönem Sınavı 2020-2021 AÖO – AÖL- AÖIHL-MAÖL/ 2 27-28 MART 2021 2 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. Sınıflar ve Hazırlık Sınıfı) 2021/İOKBS 25 NİSAN 2021 3 ...