Vodafone eski telefon alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Vodafone eski telefon alıyor mu?
  2. Turkcell ikinci el telefon alıyor mu?
  3. iPhone eski telefonları alıyor mu?
  4. Turkcell telefon alıyor mu?

Vodafone eski telefon alıyor mu?

Hayır, telefon aksesuarlarının geri alımı yapılmaz. Eski telefonumun değerlendirmesi yapılırken nelere dikkat edilir? Telefon açılıyor ve *#06# tuşlayarak ekranda IMEI görüntülenebiliyor olmalıdır. Cihazın yazılımdaki IMEIsi ve fiziksel üzerindeki IMEI eşleşiyor olmalıdır.

Turkcell ikinci el telefon alıyor mu?

Başlatılan bu hizmet kapsamında Turkcell, tüketicilerin ikinci el iPhone veya Samsung cihazlarını alıyor. ... Turkcell'den satın alınacak olan ikinci el telefonlar, yetkili servisler tarafından elden geçirilmiş bir halde sunuluyor ve operatör, 1 yıl servis garantisi sunuyor.

iPhone eski telefonları alıyor mu?

Apple, geri dönüşüm hizmeti sunuyor mu? Evet. ... Pillerinizi ve eski Apple ürünlerinizi herhangi bir Apple Store'a getirdiğinizde, bunları sorumlu bir şekilde ve ücretsiz olarak geri dönüştürüyoruz. Yeni bir ürün veya pil satın almasanız bile tüm küçük ürünleri ve pilleri kabul ediyoruz.

Turkcell telefon alıyor mu?

Turkcell, ikinci el telefonları satın aldığı yeni bir hizmet başlattı. Başlatılan bu hizmet kapsamında Turkcell, tüketicilerin ikinci el iPhone veya Samsung cihazlarını alıyor.