Mi Band 5 Pro gelecek mi?

İçindekiler:

  1. Mi Band 5 Pro gelecek mi?
  2. Mi Band 5 NFC var mi?
  3. Mi Band 5 NFC ne işe yarar?
  4. Mi Band 5 global versiyon ne demek?
  5. Akıllı bileklik NFC ne işe yarar?
  6. Mi Band 4 NFC ne işe yarar?
  7. Akıllı bileklik global versiyon ne demek?

Mi Band 5 Pro gelecek mi?

Yeni bir sızıntıya göre Xiaomi mi Band 5 Pro adıyla çok yakında üçüncü bir akıllı bileklik modeli tanıtılacak. Bütçe dostu akıllı bileklik mi Band 5'in donanımsal özelliklerini yeterli bulmayanların ilgisini çekecek mi Band 5 Pro da NFC ve standart olmak üzere iki seçenekle gelebilir.

Mi Band 5 NFC var mi?

2020 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen mi band 5, sahip olacağı çok daha dayanıklı gövdenin yanı sıra bünyesinde nfc barındıracak.

Mi Band 5 NFC ne işe yarar?

NFC özelliği, genel olarak Yakın Alan İletişimi olarak çevriliyor. Bu özellik mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında iletişim kurmayı sağlıyor. Manyetik alan indüksiyonu kullanılarak geliştirilmiş bu teknolojinin en bilinen kullanımı ise akıllı kartların kullanıldığı giriş çıkış sistemleri olarak göze çarpıyor.

Mi Band 5 global versiyon ne demek?

Xiaomi global versiyon, Xiaomi marka telefonunun her ülkede kullanılması için gerekli olan ara yüz geliştirmesine yeterli olarak sahip olması demektir. Bu versiyon sayesinde Xiaomi marka telefon her ülkede sağlıklı bir şekilde kullanılabilmektedir.

Akıllı bileklik NFC ne işe yarar?

NFC yakın mesafeden(yaklaşık 10cm) kimlik doğrulama, bağlantı ve paylaşımı destekler ve bu nedenle, içerik paylaşımı, okuma ve yazma, yer, erişim kontrolü ve ödeme gibi temassız hizmetler için kullanılabilir.

Mi Band 4 NFC ne işe yarar?

Xiaomi mi Band 4 akıllı bileklik, NFC desteğine sahip ancak Çin dışında kullanılamıyordu. ... Kullanıcılar, NFC desteği sayesinde mi Band 4 akıllı bileklerini temassız ödemelerde ve toplu taşımada kullanabilecek.

Akıllı bileklik global versiyon ne demek?

Telefonlarda Global Versiyon Ne Anlama Gelir? Telefonlardaki global versiyon, yurt dışından gelen telefonların bulundukları ülkede rahatlıkla kullanılması için her türlü özelliği barındırması anlamına gelmektedir.