Auzef ders Notları nasıl yazdırılır?

İçindekiler:

  1. Auzef ders Notları nasıl yazdırılır?
  2. Auzef not ortalaması nereden öğrenilir?
  3. Dersleri senkronize etmek nedir?
  4. Auzef ders senkronizasyonu nasıl yapılır?
  5. Auzef dersler nasıl işleniyor?
  6. Aksis mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Auzef ders Notları nasıl yazdırılır?

DERS NOTLARINI YAZDIRMA (ÇIKTI ALMA) Ders notlarını çıktı almak için çıktısını almak istediğiniz üniteyi açtıktan sonra klavyenizden Ctrl+P tuşlarına aynı anda basarak çıktı alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Auzef not ortalaması nereden öğrenilir?

Bitirme sınavları değerlendirildikten sonra otomasyon sistemine ilgili derslere ait notlar aktarılır. Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Dersleri senkronize etmek nedir?

Senkronize olarak işlenen derslerde öğrenciler, sanal sınıflarda dersin öğretim elemanını canlı olarak görebiliyor; dersin öğretim elemanına soru sorabiliyor; söz hakkı isteyerek derse ilişkin fikirlerini dersin öğretim elemanı ve sanal sınıftaki arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar.

Auzef ders senkronizasyonu nasıl yapılır?

(“acikogretim.istanbul.edu.tr” giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulabileceğiniz menüden “Derslerim” seçeneğini tıklayıp, karşınıza çıkan ekranın sağ üst köşesinde yer alan “Senkronize Et” seçeneğini seçmeniz, işlem tamamlandıktan sonra tarayıcınızın sayfa geçmişini silerek kapatıp tekrar çalıştırarak sisteme tekrar ...

Auzef dersler nasıl işleniyor?

Öğrenme Süreci Öğrencilerimiz, kendi öğrenci otomasyon sistemine kişisel kullanıcı adları ve şifreleri ile girebilirler. Öğrencilerin ders içeriklerini (pdf, video,ppt) görebildikleri sistemdir. Ders kitaplarınıza (epub,pdf) akıllı telefonlarınızı kullanarak internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aksis mezun olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.