Garanti bireysel emeklilik iptali için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Garanti bireysel emeklilik iptali için ne yapmalıyım?
  2. Garanti bes nasıl giriş yapılır?
  3. Garanti bes ne işe yarar?
  4. BES ten ayrılmak için ne yapmalıyım?
  5. Garanti Emeklilik Sisteminden nasıl çıkılır?
  6. Garanti bireysel emeklilik iptali ne zaman para iadesi?

Garanti bireysel emeklilik iptali için ne yapmalıyım?

GARANTİ BES İPTALİ İŞLEMİ TELEFONDA NASIL YAPILIR? Bireysel emeklilik sisteminizi telefon yolu ile iptal etmek istiyorsanız saat 17:00'a kadar 4 numarayı tuşlayarak mevcut iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu numarada sesli yönlendirme mevcuttur.

Garanti bes nasıl giriş yapılır?

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı kullanıcısıysanız, Garanti BBVA parolanızı kullanarak hemen giriş yapabilirsiniz. Garanti BBVA İnternet/Mobil parolanız aynı zamanda Garanti BBVA Emeklilik parolanız. Garanti BBVA Emeklilik İnternet parolanız olmasa dahi, Garanti BBVA İnternet/Mobil parolanız ile giriş yapabilirsiniz.

Garanti bes ne işe yarar?

Bireysel emeklilik size, emeklilik döneminiz için düzenli tasarruf ve yatırım yapma fırsatı sunar. Tasarruflarınızın ne zaman, nasıl ve ne şekilde değerlendirileceğini tamamen siz belirlersiniz. Üstelik % devlet katkısı ile her 100 TL için devlet de sizin adınıza 25 TL katkıda bulunur.

BES ten ayrılmak için ne yapmalıyım?

BES, yani Bireysel Emeklilik Sistemi, istenilen zamanda iptal edilebilir. Bu işlem bankalar ya da sigorta şirketleri aracılığı ile gerçekleştirilir. Bireysel Emeklilik Sistemine başvurmuş olduğunuz banka ya da sigorta şirketi ile irtibata geçerek, sigortanızı iptal ettirebilirsiniz.

Garanti Emeklilik Sisteminden nasıl çıkılır?

Sistemden ayrılmak için; Garanti Emeklilik İnternet veya Cep Şubesi'ne giriş yapmaları ve "Sözleşmeden Ayrılma" adımını takip etmeleri yeterlidir. Dilerlerse, 4 Çağrı Merkezimizi arayarak, Sesli Yanıt Sistemi üzerinden de işlem yapabilirler.

Garanti bireysel emeklilik iptali ne zaman para iadesi?

Sistemden Garanti BES iptali SMS otomatik mesajı gönderilir. Gelen mesaja 'EVET' yanıtını vermelisiniz. İşlemleriniz bittikten sonra 10 iş günü içinde değerlendirilir. Garanti bireysel emeklilik iptal para iadesi alabilirsiniz.