Doğan Yayın Grubu Sahibi Kim?

İçindekiler:

  1. Doğan Yayın Grubu Sahibi Kim?
  2. Doğan Medya Grubu kime satıldı?
  3. Doğan Medya ne zaman kuruldu?
  4. Doğan Şirketler Grubu ne iş yapar?
  5. Doğan Grubu ne kadara satıldı?
  6. Doğan Haber Ajansı ne zaman satıldı?
  7. Dohol kime ait?
  8. Adil Bey kim?

Doğan Yayın Grubu Sahibi Kim?

Doğan Holding
SloganDeğer bilir, değer katar
Kilit kişilerÇağlar Göğüş (Genel Müdür) Begümhan Doğan Faralyalı (Yönetim Kurulu Başkanı)
Gelir13,2 Milyar ₺ (2019)
Net gelir616,7 Milyon ₺ (2019)
SahibiAydın Doğan: ),2 Doğan Ailesi üyeleri: 4,93 Halka Açık: 5,87
9 satır daha

Doğan Medya Grubu kime satıldı?

Türkiye medyasının en büyük grubu olan Doğan Medya Grubu'nun satışı için anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011'de Milliyet ve Vatan'ı sattığı Erdoğan Demirören'le Doğan Medya Grubu'nun satışı konusunda anlaştı.

Doğan Medya ne zaman kuruldu?

1997 Doğan Yayın Holding/Kuruluş

Doğan Şirketler Grubu ne iş yapar?

Bugün şirketlerimiz, faaliyette bulundukları enerji, akaryakıt perakendesi, finans, internet-eğlence, sanayi, otomotiv, turizm ve gayrimenkul sektörlerinde alanlarında yenilikçi vizyonları ile öncü rol üstlenerek fark yaratıyor ve Türkiye ekonomisine değer katıyorlar.

Doğan Grubu ne kadara satıldı?

Doğan Grubu sahibi olduğu Doğan Gazetecilik, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık, Doğan TV Holding, Doğan Haber Ajansı, Doğan Dağıtım Satış Pazarlama, Doğan İnternet Yayıncılığı ve Yatırım, Doğan Media International GmbH ve Mozaik İletişim Hizmetleri'ndeki paylarının tamamını 916 milyon dolara Demirören Grubu'na ...

Doğan Haber Ajansı ne zaman satıldı?

Demirören Haber Ajansı (DHA), 1999 yılında Hürriyet Haber Ajansı ile Milliyet Haber Ajansı'nın birleşmesi ile "Doğan Haber Ajansı" adıyla kurulan Türk haber ajansı. 2018'de Doğan Holding tarafından Demirören Holding'e satıldı ve adı "Demirören Haber Ajansı" olarak değişti.

Dohol kime ait?

DOHOL - DOGAN SIRKETLER GRUBU HOLDING A.S.

Adil Bey kim?

Adil Bey Holding veya Adil Bey Holding A.Ş., Aydın Doğan ve ailesinin sahibi olduğu ve bünyesinde Doğan Holding ile onun alt kuruluşu olan Doğan Yayın Holding'i barındıran bir şirket. Aydın Doğan, Doğan Holding ve Doğan Yayın Holding'te olduğu gibi bu şirketinde yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.