Jinsei Kolye ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Jinsei Kolye ne ise yarar?
  2. Jinsei Kolye gerçek mı?
  3. Jinsei Life Power nedir?
  4. Denge Kolyesi nedir?

Jinsei Kolye ne ise yarar?

Bunun yanı sıra Jinsei Kolye vücudumuza denge, güç, esneklik ve zindelik kazandırdığı için birçok spor alanında ve sanatçılar tarafından da kullanılmaya başlanmıştır. Gün içerisinde harcadığınız enerjinizi, dengenizi ve vücut esnekliğinizi yorulmadan maksimum seviyede kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Jinsei Kolye gerçek mı?

Jinsei Power yetkilileri, sahte ürün uyarısında bulunarak "Ürünü Türkiye'ye getirdikten sonra bir çok sahtemiz hem kolye olarak hemde bileklik olarak piyasaya çıkmıştır. Fakat hiç birinin bilimsel dayanakları olmadığı gibi hiç bir yararları da yoktur.

Jinsei Life Power nedir?

Jinsei, nano teknoloji ile üretilmiş olup elektromanyetik dalgaların vücuda olan zararlarını engellemeye yardımcı olan bir üründür. Uzmanlar insan sağlığını ciddi anlamda tehtit eden radyo frekansların zararlarından bahsediyorlar.

Denge Kolyesi nedir?

PB kolye vücudumuza denge, güç, esneklik kazandırır.Vücudumuzun enerjisini düzenleyerek statik hale getirir. ... PB'ı boynunuza takmanız şart değildir, vücudunuzun herhangi bir yerinde taşıyabilirsiniz. Teninize değmesi yeterli olacaktır.