Nazmiye Çam davası nasıl sonuçlandı?

İçindekiler:

  1. Nazmiye Çam davası nasıl sonuçlandı?
  2. Fatma Demir cinayeti sonucu ne oldu?
  3. Eskişehir'deki cinayetin faili kim?
  4. Müge Anlı'da Fatma Uyanık katili kim?
  5. Nazmiye Çam kim?
  6. Emel Tokkal neden öldü?

Nazmiye Çam davası nasıl sonuçlandı?

Nazmiye Çam davası sonuçlandı! Sabah'ın haberine göre, Ali Yaşar Çam'ın geliniyle ilişki yaşadığı, mahallede dedikodu çıkınca iki oğluyla bir olup, gelinini öldürdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 isim tutuklandı. Ancak delil yetersizliğinden sanıklar 2011'de beraat etti.

Fatma Demir cinayeti sonucu ne oldu?

Samsun 'un Ayvacık ilçesine bağlı Başalan Köyü'nde oturan 55 yaşındaki Fatma Demir'in ölümü Müge Anlı 'da tartışılmıştı ve yakınları intihar etmiş olabileceğini gündeme getirmişti. 22 Ağustos 2016 tarihinde derede ölü bulanan Fatma Demir ile ilgili, adli tıp uzmanlarının son raporuna göre elle boğularak öldürülmüştü.

Eskişehir'deki cinayetin faili kim?

Son dakika haberi! Eskişehir'deki aile katliamında dört kişi tutuklandı. İlkay- Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (33) olduğu tespit edildi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık katili kim?

Baş şüpheli Vahap Varlı hakkında üst mahkemeden karar çıktı. Fatma Uyanık'ı, "Kasten adam öldürmek", "Kişinin hürriyetinden yoksun bırakmak" ve "Cinsel istismarda bulunmak" suçundan yargılanan Vahap Varlı'nın müebbet hapis cezası Üst Mahkeme tarafından onaylandı.

Nazmiye Çam kim?

Trabzon'da, 8 yıl önce iki çocuk annesi 26 yaşındaki Nazmiye Çam'ın cesedi Vakfıkebir sahilinde bulunmuştu. Genç kadının başına aldığı darbeler sonucu öldüğü ve işkence yapıldığı belirlendi. Olay "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında da uzun süre konu oldu.

Emel Tokkal neden öldü?

Eskişehir'de cep telefonu satış ve tamiri yapan İlkay Tokkal, eşi Emel Tokkal ve oğulları Ali Doruk, şubat ayında evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Katilin bulunması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından kurulan özel ekip, 450 mobese ile güvenlik kameralarından 700 saatlik görüntü inceledi.