Öğretmenlik mülakat başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Öğretmenlik mülakat başvurusu nasıl yapılır?
  2. Öğretmenlik sözlü mülakat ne zaman?
  3. Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Ne Zaman 2021 2022?
  4. Dhbt mülakata nasıl başvurulur?
  5. Öğretmenlik ön başvuru nasıl yapılır 2021?
  6. Sözleşmeli öğretmenlik Başvuru 2022 ne zaman?
  7. Dhbt mülakat başvurusu nereye yapılır?
  8. Dhbt mülakatları hangi illerde yapılıyor?

Öğretmenlik mülakat başvurusu nasıl yapılır?

Sözleşmeli öğretmenlik için yapılacak sözlü sınava davet edilmek üzere yapılacak başvuru elektronik ortamda https://ilkatama.meb.gov.tr adresinden alınacaktır.

Öğretmenlik sözlü mülakat ne zaman?

Ayrıca Covid-19 salgını sebebiyle karantina uygulaması nedeniyle sözlü sınava katılamayan adaylar da başvurularını, 17 Mayıs - 25 Haziran tarihlerinde yapacak. Bu durumdaki adayların sözlü sınavları da, 28 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

Ücretli Öğretmenlik Başvuruları Ne Zaman 2021 2022?

Başvurular 21-21 tarihleri arasında alıanacak olup 21 tarihinden sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 2020-2021 eğitim öğretim yılı için başvurular, E-devlet üzerinden ve Online Ön Başvuru Formu üzerinden alınacaktır.

Dhbt mülakata nasıl başvurulur?

Adaylar, KPSS'ye katıldıkları öğrenim düzeyinde DHBT'ye katılmak zorundadır. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

Öğretmenlik ön başvuru nasıl yapılır 2021?

Sözleşmeli öğretmenlik başvuru işlemleri için “ilkatama.meb.gov.tr” adresinden Elektronik Ön Başvuru Formu doldurmak gerekmekte. 2. Ön başvuru sürecinin tamamı elektronik ortamda gerçekleştirilecek; adayların belge sunmak, başvurularını onaylatmak için il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerine gitmeleri gerekmeyecek.

Sözleşmeli öğretmenlik Başvuru 2022 ne zaman?

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 bin yeni öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmen atamalarına ilişkin bir takvim yayınladı. Buna göre başvurular 27 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 31 Ocak 2022'de açıklanacak.

Dhbt mülakat başvurusu nereye yapılır?

Fakat, tarihi belirlendiği zaman Diyanet İşleri Başkanlığı sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuruda bulunduktan sonra Diyanet İşleri Başkanlığı sitesinde mülakata çağrılacak adayların bir listesini yayınlayacak.

Dhbt mülakatları hangi illerde yapılıyor?

Ankara, Antalya, Bursa, Bolu, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Elazığ, İzmir, Kayseri, Konya, Kastamonu, Manisa, Tekirdağ, İstanbul (Avrupa), İstanbul (Anadolu), Trabzon, Samsun, Şanlıurfa, Rize ve Van illerindeki sınav merkezlerinde yapılacaktır.