CBÜ yüz yüze eğitim ne zaman?

İçindekiler:

  1. CBÜ yüz yüze eğitim ne zaman?
  2. Manisa Celal Bayar Üniversitesi eğitimi nasıl olacak?
  3. CBÜ UBS nasıl girilir?
  4. Manisa Celal Bayar ne zaman açılacak?
  5. CBÜ öğrenci kartı nereden alınır?
  6. UBS ye nasıl giriş yapılır?

CBÜ yüz yüze eğitim ne zaman?

"Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu'nun 26.08.2021 tarihli toplantısında, oy birliği ile aldığı kararlar kapsamında, 2021-2022 akademik yılında üniversitemizin tüm birimlerinde yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırılmıştır.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi eğitimi nasıl olacak?

Manisa Celal Bayar Üniversite (CBÜ) Senatosu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç başkanlığında toplanarak 2021-2022 Akademik Yılı için yüz yüze eğitim kararı aldı. ... Birinci ve ikinci öğretimlerde ilgili akademik birim kurul kararıyla derslerin en fazla yüzde 40'ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülebilecektir.

CBÜ UBS nasıl girilir?

Adım: https://ubs.cbu.edu.tr/ adresinden ders seçimi yapılacak, (Sisteme ilk defa girecek öğrencilerin Kullanıcı adı: TC kimlik numarası, Şifre: TC kimlik numarasıdır.) 2. Adım: Ders seçimi yaptıktan sonra Kaydı Tamamla Butonuna basarak kayıt yenileme işleminiz tamamlanmış olacak.

Manisa Celal Bayar ne zaman açılacak?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Senatosu'nun 26.08.2021 tarihli toplantısında, oy birliği ile aldığı kararlar kapsamında, 2021-2022 akademik yılında üniversitemizin tüm birimlerinde yüz yüze eğitime geçilmesi kararlaştırılmıştır.

CBÜ öğrenci kartı nereden alınır?

Öğrenci kimlik kartlarınız Manisa Ziraat Bankası merkez şubesinde bulunmaktadır. Tüm Ziraat bankası şubeleri aracılığı ile öğrenci kimlik kartlarınızı bulunduğunuz il ve ilçeye gönderilmesini isteyebilirsiniz.

UBS ye nasıl giriş yapılır?

E-postanıza gönderilen 5 haneli işlem kodunu 'İşlem kodu' sahasına giriniz. 'Şifre Gönder'e tıklayınız. E-postanızdaki gelen kutusunda e-posta'yi goremiyorsaniz spam ve junk kutularınıda kontrol ediniz. Sistemde kayıtlı olan mail adresinize gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapınız.