Yataş'ta indirim var mı?

İçindekiler:

  1. Yataş'ta indirim var mı?
  2. Yataş eski yatağı alıyor mu?
  3. Yataş'ta değiştirme kampanyası var mı?
  4. Yatas yatak garantisi kac yil?
  5. Bambi yatak kime ait?
  6. Bellonada en iyi yatak hangisi?

Yataş'ta indirim var mı?

Yataş mağazalarından yapılacak yatak ve baza ürünlerinde peşin fiyat üzerinden net 5 indirim, baza başlıklarında net @ indirim uygulanır. ... Yataklarda, yeni ürünlerde indirim oranı %'tir.

Yataş eski yatağı alıyor mu?

Yatak, baza ve başlık ürün teslimat ve kurulumu esnasında Değişim Kampanyası dahilinde eski ürünleriniz herhangi bir ek ücret talep etmeden demonte edilerek adresinizden teslim alınacaktır.

Yataş'ta değiştirme kampanyası var mı?

GELENEKSEL DEĞİŞTİRME KAMPANYASI + %50'YE VARAN İNDİRİM Geleneksel Değiştirme Kampanyasıyla şimdi tüm yatak, başlık ve bazalarda %50'ye varan Yataş İndirimi. ... Yataş, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Yatas yatak garantisi kac yil?

Yataş Bedding ürünleri, üretimden kaynaklanan durumlar için yatak dolgu malzemesi 2+2 yıl, yay karkası ise 10 yıl Yataş Garantisi'ndedir.

Bambi yatak kime ait?

2009 yılından bu yana Mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Yaşar Gören'in Sahibi olduğu Şah Mobilya, 2017 yılındaki atılımlarını “BAMBİ” ile taçlandırdı.

Bellonada en iyi yatak hangisi?

Bellona aloe vera soft yatak ürünü kullananlar tarafından sıklıkla en iyi yatak tavsiyesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bellona aloe vera soft yatak, orta sertlikte bir yatak olup gün boyu kaybettiğiniz enerjiyi toplayabilmenize yardımcı olur.