Vodafone sürpriz hediyeler neler?

İçindekiler:

  1. Vodafone sürpriz hediyeler neler?
  2. Vodafone hediye Carki nedir?
  3. Vodafone cark nasil yapilir?
  4. Vodafone hediye Carki ne zaman?
  5. Vodafone Hediye Çarkı paralı mı?
  6. Vodafone yanımda şifresiz giriş nasıl yapılır?
  7. Vodafone çark hilesi var mı?
  8. Vodafone Salla Kazan var mı?
  9. Vodafone yanımda uygulamasını nasıl kullanabilirim?
  10. Vodafone Yanımdaya giriş nasıl yapılır?
  11. Vodafone şifrem ne?
  12. Vodafone hediye çarkı hangi gün internet veriyor?
  13. Vodafone yanimda internet hediyesi nasil yapilir?

Vodafone sürpriz hediyeler neler?

Vodafone Hediye Çarkı Hediyeleri Neler?
  • 500 MB internet (haftalık)
  • 1 GB internet (haftalık)
  • 2 GB internet (haftalık)
  • 4 GB internet (haftalık)
  • 5 GB internet (haftalık)
  • 1000 dk ücretsiz konuşma (haftalık)
  • Sürpriz hediyeler.

Vodafone hediye Carki nedir?

Vodafone Hediye Çarkı, Vodafone Yanımda çatısı altında kullanıcıların fazlasıyla ilgi gösterdiği bir platform. ... 20 GB'a kadar internet kazandırarak sınırları zorlayan Hediye Çarkı; internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve popüler markalarda indirimler dahil birçok sürpriz hediye sunuyor.

Vodafone cark nasil yapilir?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone hediye Carki ne zaman?

Her abone her hafta sadece 1 kez çarkı çevirebilir ve bir kez hediye kazanabilir. Hediye alma hakkı her Pazar 23:59 itibarı ile yenilenir ve 7 gün boyunca geçerli olur. Vodafone'a yeni gelen aboneler, aktivasyonları tamamlandıktan en erken 24 en geç 48 saat sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone Hediye Çarkı paralı mı?

Vodafone Yanımda Çark Çevirme Paralı Mı Bana ne var çarkını çevirdiğinizde her hangi bir ücret ödemezsiniz.

Vodafone yanımda şifresiz giriş nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise + 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Vodafone çark hilesi var mı?

Vodafone üzerinden çark çevirdiğinizde kesin sonuç verebilecek bir hile mevcut değil fakat birkaç noktaya dikkat ederek internet paketi kazanma şansınızı biraz daha yükseltebilirsiniz.

Vodafone Salla Kazan var mı?

Vodafone Salla Kazan Yükle Ücretsiz Vodafone salla kazan uygulamasını uygulama mağazalarından yükleyin. Vodafone Salla Kazan olarak bilinen uygulamanın orijinal adı Vodafone Yanımda'dır. bknz. Uygulamayı henüz indirmediyseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Vodafone yanımda uygulamasını nasıl kullanabilirim?

Vodafone yanımda uygulamasını kullanmak için telefonunuza indirdikten sonra sizden kullandığınız telefon numarası ve şifre talep edecektir. Eğer şifreniz yoksa “S” yazıp 7000 göndererek şifrenizi hemen alabilirsiniz.

Vodafone Yanımdaya giriş nasıl yapılır?

Giriş Adımları Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Vodafone şifrem ne?

Self Servis SMS ile; "SIFRE" veya "S" yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifrenizin size mesaj olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 7000 Sesli Yanıt Self Servisi arayarak; Cep telefonunuzdan 7000'i ücretsiz arayarak şifrenizi anında alabilirsiniz.

Vodafone hediye çarkı hangi gün internet veriyor?

İnternet paketinden hediye çeklerine kadar pek çok avantaj ve hediyeyi her hafta kazanma şansına sahip olursunuz. İnternet paketi kazanmak istiyorsanız çarkı Pazartesi günleri çevirmek sizin için daha avantajlı olur.

Vodafone yanimda internet hediyesi nasil yapilir?

Vodafone Yanımda'yı indirene 1 haftalık 5 GB hediye. Vodafone faturasıza yeni gelen herkes Vodafone Yanımda'yı indirdiğinde 1 haftalık 5 GB internet kazanıyor. Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.