Devreden uyumlu 3 paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Devreden uyumlu 3 paketi nedir?
  2. Uyumlu 3 paketi faturalı mı?
  3. Devreden uyumlu 5 Avantaj Paketi nedir?
  4. Uyumlu 3 paketi nasıl iptal edilir?
  5. Uyumlu 5 GB firsat paketi ne kadar?
  6. Vodafone devretme özelliği nedir?
  7. Vodafone uyumlu 4 Tarifesi Nedir?
  8. Vodafone uyumlu 2 paketi nasıl iptal edilir?
  9. Vodafone büyük seçim 500 dk nasıl iptal edilir?

Devreden uyumlu 3 paketi nedir?

Vodafone uyumlu paketleri kullanmadığınız internet, dakika ve mesaj hakkınızı sonraki aya devreder. ... Uyumlu 3 Paketinde 750 dakika konuşma, 250 mesajlaşma ve aylık her yöne 3GB internet bulunmaktadır. Vodafone devreden uyumlu paketini taahhütlü 29 TL'ye ve taahhütsüz 49 TL'ye alabilirsiniz.

Uyumlu 3 paketi faturalı mı?

Faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapan Vodafone müşterileri Devreden Uyumlu 3 Fırsat tarifesini tercih edebilmektedir. Tarife ücreti 27 TL'dir. Bu tarife içerisinde 3 GB internet 750 dakika konuşma ve 250 SMS imkanı tanınmaktadır.

Devreden uyumlu 5 Avantaj Paketi nedir?

Vodafone Devreden Uyumlu 5 GB kapsamında tarifenizdeki dakikalar bittiğinde otomatik konuşma paketi devreye girer ve 250 Dk / 6 TL üzerinden ücretlendirilerek konuşmaya devam edebilirsiniz.

Uyumlu 3 paketi nasıl iptal edilir?

Satın aldığım paketi nasıl iptal ederim? Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Uyumlu 5 GB firsat paketi ne kadar?

Uyumlu 5 tarifesi nasıl yapılır ve Uyumlu 5 paketi hakkında detaylı bilgi. 5 GB internet ve 750 dakika konuşma yanında ilk ay 10 GB bedava internet.

Vodafone devretme özelliği nedir?

Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder.

Vodafone uyumlu 4 Tarifesi Nedir?

Uyumlu 4 GB Akıllı devretme özelliği ile kullanılmayan dakika, internet ve SMS bir sonraki aya devreder.

Vodafone uyumlu 2 paketi nasıl iptal edilir?

Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone büyük seçim 500 dk nasıl iptal edilir?

Vodafone Büyük Seçim 500 Dakika Paketi Paketi iptal ettirmek istediğinizde ise iptal işlemini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden ya da resmi sitesinden Tarifem ve Paketlerim menüsünü tıklayarak, iptal ettirebiliyorsunuz.