Hangi Pepsi kapaklarında şifre var Zula?

İçindekiler:

  1. Hangi Pepsi kapaklarında şifre var Zula?
  2. Zula oyun Pepsi kodu nasıl girilir?
  3. Zula kod nereye yazılır?
  4. Zula Kazandırio nasıl girilir?
  5. Pepsi şifresi hangi numaraya gönderiliyor?
  6. Pepsi uc kodu nasıl kullanılır?
  7. E-pin kodu nasıl kullanılır?
  8. Pepsi 2 GB nasıl yapılır?
  9. Kazandırio uc kodu nasıl kullanılır?
  10. Epin ne işe yarar?
  11. PUBG Mobile e-pin kodu nasıl kullanılır?
  12. PUBG e-pin kodu nedir?

Hangi Pepsi kapaklarında şifre var Zula?

Kampanya siyah açma halkalı Pepsi Max ve Pepsi Twist 250ml ve 330ml kutu ve siyah ve beyaz üstü siyah kazandırio baskılı kapaklı Pepsi Max ve Pepsi Twist 1 L ve 1.5 L PET ürünlerinin kapaklarının altlarındaki şifrelerde tarihine kadar geçerlidir.

Zula oyun Pepsi kodu nasıl girilir?

Pepsi kampanyasina nasil katilirim?
  1. Adim: http://hesap. zulaoyun.com/ adresine git ve hesabina giris yap.
  2. Adim: Profilindeki Pepsi kodu butonuna tikla.
  3. Açilan sayfada Pepsi açma halkasi ve kapaklarinin altindaki Pepsi sifresini gir ve göndere tikla.
  4. Zula Pepsi Kasasi'ni kazan!

Zula kod nereye yazılır?

Giriş yaptığınızda sayfanızda Zula kampanyaları için ayrılmış bir alan göreceksiniz. Bu alanda Eti Maximus'a tıklayın. Tıkladığınızda direkt olarak kodu girebileceğiniz sayfa açılır. Kod yazmak için yerleştirilmiş kutucuğa Zula Maximus kodunuzu yazın.

Zula Kazandırio nasıl girilir?

İlgili promosyondan çıkan şifreyi KazandıRio mobil uygulamasına girip Zula hediyesi tercih eden tüketiciler hesap. zulaoyun.com/profil/kazandiro'ya girerek hediyesini aktifleştirebilir. Kampanyaya hesap başına ayda en fazla 30 şifre ile katılabilirsiniz.

Pepsi şifresi hangi numaraya gönderiliyor?

Kampanya kapsamında Pepsi Pet 3 litre, 2.5 litre, 2 litre, 1,5litre, 1litre, 450 ml kapakları altından çıkan şifreleri 5757'ye SMS gönderen herkese tüm operatörlerde geçerli olacak günlük 100 dakika Konuşma + 1 MB internet kazanacaktır.

Pepsi uc kodu nasıl kullanılır?

Açma halkasından çıkan kodu Kazandirio uygulamasında yer alan kampanya alanına girmeniz gerekir. Kampanya alanında sizden PUBG Mobile profil numaranız istenecektir; PUBG Mobile profil numaranız sağ üst profil sekmesinde yer alan 10 haneli numaradır. Bilgileri doldurduktan sonra 10 UC hesabınıza tanımlanır.

E-pin kodu nasıl kullanılır?

Eğer bir oyun için e-pin satın aldıysanız; oyunun içerisinde yer alan ödeme seçenekleri içinden “E-pin Yükle/Kod Yükle” alanlardan satın aldığınız epinleri kullanabilirsiniz. Oyun içerisinde e-pin kullanma seçeneği mevcut değilse; oyuna ait bir epin kullanma sitesi vasıtasıyla epinleri kullanabilirsiniz.

Pepsi 2 GB nasıl yapılır?

“BOS YOK” ETIKETLI 2,5 L PEPSI, YEDIGÜN VE FRUKO ÜRÜNLERİNİN BEYAZ ÜSTÜ ALTIN LOGOLU KAPAKLARI ALTINDAKI ŞİFRELERİ 31.07.2021 TARİHİNE KADAR KAZANDIRİO UYGULAMASINA GİRİP 10 TL'YE KADAR PEPSI PARA, 101 PLUS OYUNUNDA GEÇERLİ 25.000 ÇİP VEYA GÜNLÜK 2 GB'A KADAR İNTERNET HEDİYELERINDEN BİRİNİ KAZANMAK İÇİN KULLANABİLİRSİN ...

Kazandırio uc kodu nasıl kullanılır?

Bu şifreyi KazandıRio mobil uygulamasında yer alan kampanya bölümüne yazmalısınız. Şifreyi yazdıktan sonra 10 UC değerinde PUBG Mobile hediye kodu kazanacaksınız. Ardından https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm adresine gidin. Bu adrese gittiğinizde sizden “oyuncu no” ve “e-pin” kodu istenecektir.

Epin ne işe yarar?

Epin, özellikle online oyun firmaları tarafından tercih edilen bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir oyunsever olarak e-pin satın aldığınızda, ilgili oyun içerisinde oyun kredisine sahip olursunuz. Bu oyun parası (kredisi), oyun içerisinde kullanılan para birimidir.

PUBG Mobile e-pin kodu nasıl kullanılır?

"Oyuncu No doğrulama" alanına oyundaki Karakter ID'nizi girip "TAMAM" butonuna tıklayarak giriş yapın. Bu alanda oyun içi kullanıcı adınızın görünmesini bekleyin. EPIN başlıklı "Lütfen e-pin kodunu gir" yazan alana, Perdigital.com'dan satın aldığınız PUBG Mobile UC kodunu girin ve "OK" butonuna tıklayın.

PUBG e-pin kodu nedir?

Dünya genelinde en çok kullanılan ödeme yöntemlerinin başında gelen E-pin, özellikle oyun firmaları tarafından tercih edilen bir ödeme şeklidir. Oyun içi satın alımı sağlayan e-pin kodu, PUBG Mobile'de karakterinizin güçlenmesi için istediğiniz itemleri satın alabilmenizin önünü açar. ...