TCL Plex hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. TCL Plex hangi ülkenin?
  2. OPPO markası Türk mü?
  3. TCL 10L android 11 alacak mı?
  4. TCL 10L nasıl telefon?
  5. TCL 20 SE hangi ülkenin?

TCL Plex hangi ülkenin?

TCL Türkiye'de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

OPPO markası Türk mü?

2004 yılında kurulan Çin merkezli OPPO'nun; tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri çok yakında Türkiye'deki teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren global bir akıllı telefon markasıdır.

TCL 10L android 11 alacak mı?

Ülkemizde izlediği uygun fiyat politikası ile dikkat çeken TCL, sürpriz bir güncelleme ile karşımıza çıktı. TCL 10L ve TCL 10 Pro için Android 11 güncellemesi yayınlandı. Çin merkezli teknoloji devi TCL, Amerika'da bu zamana kadar televizyonları ile büyük sükse yapmıştı.

TCL 10L nasıl telefon?

TCL 10L, büyük ekranlı telefonlardan oluyor. 6.53 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi olan telefonun ekran çözünürlüğü de 1080x2340 piksel seviyesinde. 19.5:9 ekran en – boy oranı sunan telefon, IPS LCD panelin tüm yeteneklerinden besleniyor ve güzel bir görüntü sağlıyor.

TCL 20 SE hangi ülkenin?

'de Türkiye Cumhuriyeti Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank'ın da ziyaret ettiği üretim tesisinde 'Made in Türkiye' etiketiyle üretilen TCL 20 SE'de yüzde 90 ekran gövde oranı, 6.82 inç büyüklüğünde V çentikli bir ekranı ve ince bir kasada geniş görüntüleme performansı sağlayan 20.5:9 ekran oranı ...