E okul transkript nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. E okul transkript nasıl alınır?
  2. E okuldan hangi şubede olduğunu öğrenme?
  3. Sınıf Şubemi nasıl öğrenebilirim lise?
  4. Çocuğumun hangi sınıfta olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  5. Öğrencinin hangi sınıfta olduğunu öğrenme?
  6. Hangi sınıfta olduğumu nasıl öğrenirim?
  7. Öğrenci akbili ne zaman bitiyor?

E okul transkript nasıl alınır?

Bir öğrenci için transkript alınmak istendiğinde, Öğrenci İşlemleri menüsüne girilerek doğrudan üst kısımda bulunan rapor butonuna basılır. Daha sonra, "OOGkod numaralı, Öğrenim Belgesi (Transkript) (T.C. No)" işlemi seçilerek öğrenci TC numarası girilir.

E okuldan hangi şubede olduğunu öğrenme?

Siteye erişim sağlandıktan sonra sayfanın sol tarafında menü ve bilgi alanlarının yer aldığı bir panel açılacaktır. Bu panel üzerinde “Sınıf bilgileri” başlığı karşınıza çıkacak. Bu başlığa tıklayarak öğrencinin sınıf bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Sınıf Şubemi nasıl öğrenebilirim lise?

Menüye yani üç çizgiye basınız. Daha sonra EBA Ders seçeneğine tıklayınız. EBA Ders seçeneğinden sonra menüye yeniden girdiğinizde, üç çizgiye bastığınızda Sınıfım ve Gruplarım adlı yere tıklayınız. Sınıfınız burada çıkacaktır.

Çocuğumun hangi sınıfta olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Veliler, Millî Eğitim Bakanlığı'nın http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu öğrenebilecekler.

Öğrencinin hangi sınıfta olduğunu öğrenme?

Veliler, MEB'in http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu sorgulayabilecekler. Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz.

Hangi sınıfta olduğumu nasıl öğrenirim?

Okula ilk olarak başlayacaklar için şube işlemleri, hazırlanmış ise e-okul sistemi üzerinden veya okul idaresi ile iletişime geçilerek öğrenilebilir.

Öğrenci akbili ne zaman bitiyor?

31 Aralık 2020, Öğrenci Kartları için son yenileme tarihidir.