GTA 5 bedava nasıl satın alınır?

İçindekiler:

  1. GTA 5 bedava nasıl satın alınır?
  2. GTA 5 nereden alınır?
  3. GTA 5 Premium ne kadar?
  4. GTA 5 nerede ücretsiz?
  5. Grand Theft Auto V Premium Online Edition nedir?

GTA 5 bedava nasıl satın alınır?

GTA 5'i bedava almak için Epic Games'in ücretsiz oyun sayfasını ziyaret etmeniz gerekmekte. Açılan sayfadan Epic Games Store hesabınıza giriş yapıyorsunuz ve oyunu kütüphanenize ekliyorsunuz. Tüm yapmanız gerekenler bu kadar. Epic Games Store'da hesabınız bulunmuyor ise sağ kısımdan üye olabilmeniz mümkün.

GTA 5 nereden alınır?

Epic Games Store, dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren müthiş bir işe dün akşam itibariyle imza attı. Oyun dünyasının son 7 yıl içinde her yıl en çok satan ilk 5 oyun olmayı başaran Grand Theft Auto 5, Epic Games üzerinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunuldu.

GTA 5 Premium ne kadar?

YORUM YAP
Taksit SayısıAylık Tutar (TL)Toplam Tutar (TL)
2159,50 TL319 TL
3106,33 TL319 TL
479,75 TL319 TL
563,80 TL319 TL
1 satır daha

GTA 5 nerede ücretsiz?

En sevilen oyunlardan bir tanesi olan GTA 5'i hemen şu anda Epic Game Store üzerinden ücretsiz alma imkanınız var. Bu bağlantı üzerinden yükleme işlemini yapabilirsiniz. Eğer isterseniz, Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza bunu yükleme imkanınız bulunuyor.

Grand Theft Auto V Premium Online Edition nedir?

Rockstar, GTA 5 hayranlarına özel yeni bir sürüm duyurdu. ... Grand Theft Auto V: Premium Online Edition, oyunculara ana oyunla birlikte Criminal Enterprise Başlangıç paketini de sunuyor. Bu paket ile silah, mülk, araç gibi ürünlere ek olarak 10 milyon dolar oyun içi ve 1 milyon dolar Online paranın sahibi de oluyorsunuz.