Aras Kargo şikayet takibi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo şikayet takibi nasıl yapılır?
  2. Aras Kargo da Kargom Nerede?
  3. Aras Kargo numarası kaç?
  4. Kargoyu kimin gönderdiğini öğrenme?
  5. Aras Kargo Müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  6. PTT kargo kimden geldi?
  7. Isimsiz gelen kargoyu nasıl öğrenilir?

Aras Kargo şikayet takibi nasıl yapılır?

444 25 52 numaralı telefondan haftanın 5 günü (Pazartesi-Cuma) 08:30-18:00 ve Cumartesi günleri 08:30-13:00 saatleri arasında doğrudan Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Aras Kargo da Kargom Nerede?

Aras Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız aras kargo müşteri hizmetleri (444 2552) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo numarası kaç?

..:::Aras Kargo. 444 25 52 :::.. Değerli müşterimiz, Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi'mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz.

Kargoyu kimin gönderdiğini öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

Aras Kargo Müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

444 25 52 :::.. Değerli müşterimiz, Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi'mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek bizim için mutluluktur.

PTT kargo kimden geldi?

Öncelikle PTT çağrı merkezi numarası 4 tuşlanır. Bu yöntemde müşteri temsilcisi ile görüşülür. Müşteri temsilcisi ile isim bilgisi paylaşılır. Böylece kargonun durumu hakkında bilgi edinilir.

Isimsiz gelen kargoyu nasıl öğrenilir?

Bu şekilde öğrenme imkanı olmayanlar ise ilgili kar firmasının dahili numarasını arayarak isimlerini ya da gönderi kodunu şube yetkilisine söyleyerek yetkili aracılığıyla kargosunun nerede olduğunu öğrenebilir. Bu yöntemler haricinde direkt şubeye gidip yine isim ya da gönderi kodu söylenerek kargo öğrenilebilir.