Turkcell aile paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell aile paketi nedir?
  2. Turkcell aile paketi var mi?
  3. Aile paketi ne kadar?
  4. Aile paketi ne demek?
  5. Turkcell BizBize tarifesi nedir?
  6. Yıllık Premium Aile TV+ nedir?
  7. Turkcell internet kısıtlama nasıl yapılır?
  8. Vodafone aile paketi ne kadar?
  9. Tivibu aile paketi neleri kapsar?
  10. Turkcell TV internet yer mi?
  11. Bizbizecell nedir?
  12. TV Plus filmler ücretli mi?

Turkcell aile paketi nedir?

TV+ Aile paketine sahipseniz, 130'un üzerinde popüler yerli ve yabancı kanalı, Aile paketi kapsamındaki yüzlerce “Seç İzle” film ve dizileri dilediğiniz ekranda, dilediğiniz zaman HD kalitesinde izleyebilirsiniz. İsterseniz canlı yayını geri alabilir, isterseniz kaydedebilirsiniz.

Turkcell aile paketi var mi?

Turkcell ailem grubu üyeleri her ay bedava internet kazanıyor. 25 yaş ve altı grup üyeleri paket/tarifelerine ek her ay ücretsiz günlük 2GB internet alma hakkına sahip olurlar. “Aile Günlük 2GB” internet paketine aile grubunda kalmaya devam ettikleri sürece ücretsiz sahip olabilirler.

Aile paketi ne kadar?

Ailece tarifesindeki ana hattın almış olduğu ek paket/paketleri kendisi kullanabilir, ortak tarifede bulunan hatlar ile paylaşamaz. Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yoluyla Ailece 15GB Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 119 TL'dir.

Aile paketi ne demek?

MentalUP Aile Paketi; tek bir hesap altında 3 farklı kullanıcıya kadar profil oluşturma imkanı sunan bir özelliktir. Mevcut hesabınıza yeni bir profil eklediğinizde günlük çalışma planlarınız ve performans raporlarınız karışmaz, her bir kullanıcı kendisine özel hazırlanmış içeriklere erişmiş olur.

Turkcell BizBize tarifesi nedir?

BizBize Tarifesi tüm yüklemelerde yurt içi her yöne 80,64 KR / DK olarak ücretlendirilmektedir. Yurt içi kısa mesaj servisi 57,96 kuruş/adet olarak ücretlendirilmektedir. Tarife ücretine tüm vergiler dahildir. Ayda sadece 2 kez tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Yıllık Premium Aile TV+ nedir?

Yıllık Premium TV+ Paketi : 12 ay kalma sözüne Premium TV+ Paketini avantajlarından indirimli faydalanabileceğin üyeliktir. Bu pakette Premium içeriklerin yanında TV+ uygulamasında geçerli 8GB internet hediyesi verilir. ... Yıllık Premium TV+ Üyeliği 12 ay kalma sözünüze ayda sadece 13,99 TL'dir.

Turkcell internet kısıtlama nasıl yapılır?

Dijital Operatör Uygulaması - Ayarlarım www.turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Menüde yer alan "Güvenli İnternet" bölümüne tıklayın. Burada size uygun olan "Güvenli İnternet Profili"ni seçerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone aile paketi ne kadar?

2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, Vodafone Red'e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını 45TL indirimle satın alabilirler. Size en yakın Vodafone Mağaza'mıza gelebilirsiniz.

Tivibu aile paketi neleri kapsar?

Tivibu Go Aile Paket'i ile ulusal kanalları, belgesel, yaşam&eğlence, müzik ve çocuk içeriklerini izleyebilirsiniz.

Turkcell TV internet yer mi?

TV+ uygulamasından, Turkcell internet ile yararlanılması halinde www.turkcelltvplus.com.tr adresinde belirtilen 3G data kullanımı koşulları dahilinde data ücreti alınmaz. ... TV+ telefon ve tablet uygulamaları ile Turkcell Internet kullanarak servise erişen kullanıcılar için cihazdaki APN internet olarak tanımlanmalıdır.

Bizbizecell nedir?

Bizbize Tarifesi ile milyonlarca Turkcell'li ile 10 dakikası 50 kuruşa konuşabilirsiniz. Bizbize Tarifesi'nde konuşmalar, 30 saniyede bir ücretlendirilir. Bizbize Tarifesi'ne geçtiğinizde, Bizbize Tarifesi üzerinden konuşup, mesajlaşırsınız. Tarife ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.

TV Plus filmler ücretli mi?

Turkcell TV Plus uygulamasındaki “Kirala İzle” başlığı altında toplanan filmleri, film başına ücret ödeyerek izleyebilirsiniz. Evde TV+ paketleri sayesinde platforma evinizde kurulum yaparak televizyon üzerinden de erişebilirsiniz.