Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kaydı nasıl yapılır?
  2. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ders kitapları nereden alınacak?
  3. ATA AÖF LMS nedir?
  4. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim e-devlet kayıt nasıl yapılır?
  5. Açıköğretim Fakültesi ders Kitapları nereden alınır?
  6. Aöf Kitap vermeyecek mi?
  7. Ata Aöf ilk kayıt nasıl yapılır?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kaydı nasıl yapılır?

ATA AÖF KAYIT LİNKİ e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ders kitapları nereden alınacak?

Öğrenciler derslere ait materyallere öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)'den çevrimiçi (online) olarak ulaşabilirler. Aynı zamanda Fakültemiz Online Kitap Satış modülü üzerinden ücreti karşılığında basılı ders kitaplarını temin edebilirler.

ATA AÖF LMS nedir?

Açıköğretim Fakültesi. LMS (Öğrenim Yönetim Sistemi) için tıklayınız. Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ile ders materyallerine, okuma metinlerine, ders anlatım videolarına, konu sonu testlerine erişip; forum, mesaj gibi uygulamalarla diğer öğrencilerle iletişim kurabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim e-devlet kayıt nasıl yapılır?

e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

Açıköğretim Fakültesi ders Kitapları nereden alınır?

Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında kitapsatisanadolu.com adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler. Ders kitapları sisteminde iki ISBN numarası bulunmaktadır.

Aöf Kitap vermeyecek mi?

AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak. ... Uzun zamandır yürütülen altyapı çalışmalarımızın sona ermesiyle 2018-2019 öğretim yılından itibaren Anadolum e-Kampüs Sistemi aracılığıyla kitaplarımız öğrencilerimize dijital ortamda sunulacaktır.

Ata Aöf ilk kayıt nasıl yapılır?

YKS sonuçları ile Fakültemize yerleşen ancak 2008 veya daha önce ki yıllarda mezun olan ve e-Devlet üzerinden kayıt yaptıramayan öğrenci adaylarımız 06 - tarihleri arasında Halkbank, VakıfBank veya Ziraat Bankasına ya da kullanıcı adı ve şifre TC Kimlik Numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) ...