PTT kargo Takip nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. PTT kargo Takip nasıl öğrenebilirim?
  2. Posta takip kodu nedir?
  3. PTT barkod sorgulama nedir?
  4. Kargoda gönderi kodu nedir?
  5. PTT gönderi kodu nerede yazar?
  6. Gönderi kodu nerede yazıyor?
  7. PTT PTT Kargom Nerede?

PTT kargo Takip nasıl öğrenebilirim?

Bilgisayar ya da akıllı cihazlarınızdan PTT resmi internet sayfasına giriş yapın. kategorisinden “Gönderi Takibi” yazısına basın. güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi beklenir. “sorgula” seçeneğine basın.

Posta takip kodu nedir?

Kargo gönderi takip kodu, firmanın sistemine girilen bir kargo için özel olarak tanımlanmış bir koddur. Genellikle 12 haneden oluşmakla beraber her kargo firması farklı bir format kullanabilir.

PTT barkod sorgulama nedir?

PTT kargo takibi yapmak isteyen vatandaşlar için resmi internet sayfası üzerinden online olarak barkod sorgulaması yaparak kargoluların nerede olduğunu öğrenebilirler. ... PTT Kargo ile gönderilen kargoların sorgulaması barkod numarası sayesinde yapılabilmektedir.

Kargoda gönderi kodu nedir?

Kargo Gönderi kodu : Faturası kesilen kargonun internet kargo takip sisteminde takibi için fatura üzerinde yer alan 12 haneli numaradır.

PTT gönderi kodu nerede yazar?

Gönderi takip bölümünde ekranın üst köşesindeki kutucuğa gönderi barkod numarası girilmelidir. Barkod numarasını girerken harflerin büyük olarak yazılması gerekir. Barkod numarasının altında bulunan güvenlik kod numarasının girilmesi gerekir. Güvenlik kod numarası 3 adet harf ve 2 adet rakamdan oluşan bir numaradır.

Gönderi kodu nerede yazıyor?

Kargo Gönderi Kodu Nedir? Kargo Gönderi kodu : Faturası kesilen kargonun internet kargo takip sisteminde takibi için fatura üzerinde yer alan 12 haneli numaradır.

PTT PTT Kargom Nerede?

4 telefon numaralı çağrı merkezini arayarak kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.